ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Φρέντι Μπελέρης: «Στόχος του Ράμα είναι να φτωχοποιήσει τους Έλληνες της Αλβανίας»
Φρέντι Μπελέρης: «Στόχος του Ράμα είναι να φτωχοποιήσει τους Έλληνες της Αλβανίας»
(Φώτο : newsbomb.gr)
01 Δεκ
0
Σχόλια

Φρέντι Μπελέρης: «Στόχος του Ράμα είναι να φτωχοποιήσει τους Έλληνες της Αλβανίας»

Ο δήμαρχος Χεμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, σε συνέντευξη του εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, μέσα από τις φυλακές Τιράνων όπου κρατείται

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» μέσα από τις φυλακές Τιράνων όπου κρατείται, ο δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα.

Ο κύριος Μπελέρης τόνισε πως στόχος του Ράμα είναι η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου του Δήμου Χειμάρρας με τη συνεργασία πολιτικών του φίλων και οικονομικών παραγόντων, που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή του στην εξουσία τα επόμενα χρόνια. Απώτερος σκοπός του Έντι Ράμα, υποστήριξε, ο πλουτισμός των υποστηρικτών του και η φτωχοποίηση των ντόπιων Ελλήνων κατοίκων.

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας μίλησε ακόμη για το «μπλόκο» στην ενταξιακή διαδικασία της Αλβανίας στην ΕΕ.

Παράλληλα, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον Έλληνα πρωθυπουργό για την υποστήριξή του, τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου, τον βουλευτή Άγγελο Συρίγο και τον ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στις φυλακές.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο δήμαρχος Χειμάρρας αναμένει την εξέταση του αιτήματός του για άδεια ώστε να ορκιστεί, η οποία έχει οριστεί για τις 4 Δεκεμβρίου.

 

 

Πηγή : newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.