ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πυγμαχία: Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου και ο Τσεπίδης
Πυγμαχία: Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου και ο Τσεπίδης
(Φώτο : gazzetta.gr)
29 Νοέ
0
Σχόλια

Πυγμαχία: Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου και ο Τσεπίδης

Ο Αχιλλέας Τσεπίδης νίκησε άνετα τον Νίκολα Μαξίμοβιτς και βρίσκεται στα προημιτελικά των 50 κιλών, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων, που διεξάγεται στην Αρμενία.

Ο νεαρός πρωταθλητής με σκορ 5-0 επικράτησε εύκολα του Σέρβου αντιπάλου του και πάει με φιλοδοξίες πλέον για μια θέση στα ημιτελικά, που θα εξασφαλίσει και ένα μετάλλιο.

Στα 75 κιλά και την φάση των «16» επίσης, αγωνίστηκε ο Δαυίδ Παυλίδης κόντρα στον Ιγκόρ Σολοβίεφ από το Καζακστάν, όπου δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση καθώς ηττήθηκε με διακοπή.

Ντεμπούτο αύριο για τον Πέτρο Τόπαλο

Ιδιαίτερη σημασία έχει η αυριανή ημέρα για την ελληνική πυγμαχία καθώς θα κάνει το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Πέτρος Τόπαλος, αδερφός του αδικοχαμένου Βασίλη Τόπαλου.

Ο Πέτρος αγωνίζεται στα 70 κιλά με αντίπαλο τον Κότσι από την Αλβανία στη φάση των «16», με τους γονείς του μάλιστα να έχουν κάνει το ταξίδι για να τον υποστηρίξουν.

Ο Πέτρος είχε αγωνιστεί και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας, όμως δεν τα είχε καταφέρει εκεί, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη, αφού η πίεση ήταν μεγάλη μετά και τα όσα είχαν συμβεί στη ζωή του. Πάει για ένα νέο ξεκίνημα και φιλοδοξεί να έχει μία καλή πορεία στην διοργάνωση.

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.