ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ζίου Ζίτσου: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ευθυμίου, δεύτερος ο Φραγκονικολάκης
Ζίου Ζίτσου: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ευθυμίου, δεύτερος ο Φραγκονικολάκης
(Φώτο : apexsports.gr)
28 Νοέ
0
Σχόλια

Ζίου Ζίτσου: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ευθυμίου, δεύτερος ο Φραγκονικολάκης

Σπουδαίες αγωνιστικές επιτυχίες για το ελληνικό Ζίου Ζίτσου στο  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, το οποίο διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Μετά από καταπληκτικούς αγώνες, η Ιωάννα Ευθυμίου κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Fighting Women -52kg !

O Τάσος Φραγκονικολάκης, αγωνίστηκε επίσης στον τελικό της κατηγορίας του, Fighting Men +94 kg και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο.

Σε αυτές τις δυο επιτυχίες έρχονται να προστεθούν κι αυτές της Αθανασίας Ζαριώπη και του Ορφέα Μητροπία, οι οποίοι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες τους στο Fighting.

Επιπλέον, σημαντικό ειναι το γεγονός οτι δυο ακόμα αθλητές μας, οι Φρρόκου Μαριλίζα και Ευτύχης Μπιτζανάκης αγωνίστηκαν στους μικρούς τελικούς των κατηγοριών τους και τελικά κατέκτησαν την 5η Θέση.

Στο Duo σημειώθηκε επίσης επιτυχία από τους Κυριδη Αλέξανδρο και Ζαντιώτη Θανάση, οι οποίοι κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Duo Men Advanced.

 

 

Πηγή : apexsports.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.