ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κως: «Υπέφερα δύο χρόνια» - 16χρονη καταγγέλλει τον πατριό της για βιασμό
Κως: «Υπέφερα δύο χρόνια» – 16χρονη καταγγέλλει τον πατριό της για βιασμό
(Φωτο: newsit.gr)
27 Νοέ
0
Σχόλια

Κως: «Υπέφερα δύο χρόνια» – 16χρονη καταγγέλλει τον πατριό της για βιασμό

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για βιασμούς στην Ελλάδα. Μετά την αποκαλυπτική μαρτυρία γυναίκας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από καθηγητή πανεπιστημίου, μια 16χρονη σήμερα καταγγέλλει τον πατριό της για τον βιασμό της από τότε που ήταν 14 ετών.

Ο πατριός της 16χρονης συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία της. Η 16χρονη μίλησε στους αστυνομικούς και περιέγραψε τον εφιάλτη που ζούσε για δύο ολόκληρα χρόνια. Όπως είπε, ο πατριός της, την βίαζε από τα 14 και η ίδια φοβόταν να μιλήσει. «Υπέφερα για δύο χρόνια» είπε μεταξύ άλλων η ανήλικη. Ο άντρας που κατηγορεί συνελήφθη, με την υπόθεση να περνάει στα χέρια της δικαιοσύνης.

Στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Κω φιλοξενείται προσωρινά έπειτα από προφορική εντολή της αρμόδιας Εισαγγελέως, η 16χρονη που όπως κατήγγειλε, κακοποιείτο σεξουαλικά από τον 47χρονο πατριό της.

Η 16χρονη κατήγγειλε την κακοποίηση της στις Αστυνομικές Αρχές το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου και ξεκίνησαν έρευνες από τους αστυνομικούς του νησιού.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.