ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κολωνός: Στις 8 Ιανουαρίου η πρώτη δίκη για την υπόθεση της 12χρονης
Κολωνός: Στις 8 Ιανουαρίου η πρώτη δίκη για την υπόθεση της 12χρονης
(Φωτο: ekriti.gr)
25 Νοέ
0
Σχόλια

Κολωνός: Στις 8 Ιανουαρίου η πρώτη δίκη για την υπόθεση της 12χρονης

Μία υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ένα ανήλικο κορίτσι που βίωσε τη φρίκη και την απανθρωπιά στα χέρια αδίστακτων εκμεταλλευτών. Ο λόγος για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα ακραίας σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης, με την πρώτη δίκη να αναμένεται με την έναρξη του 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, Παρασκευή (24.11.23) προσδιορίστηκε η εκδίκαση αυτής της φρικώδους υπόθεσης, όσον αφορά την πρώτη δικογραφία που σχηματίστηκε από τις αρμόδιες αρχές, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Η έναρξη της πρώτης δίκης ορίστηκε στις αρχές του Ιανουαρίου του 2024 και συγκεκριμένα την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.

Στο εδώλιο έχουν παραπεμφθεί συνολικά 26 άτομα μεταξύ των οποίων ο πρωταγωνιστής αυτής της υπόθεσης, ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος αλλά και η μητέρα της ανήλικης.

Τα όσα περιγράφονται ότι βίωσε η ανήλικη στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου σοκάρουν. Ο 53χρονος είναι αυτός που βίασε το ανήλικο κοριτσάκι και στη συνέχεια το «εμπορευματοποιήθηκε» αρχικά μέσω Διαδικτύου αλλά και προωθώντας το σε γνωστούς του στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνού.

Συγκεκριμένα, μεταξύ πολλών άλλων κατηγορείται ότι «με περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, με απειλή βίας ή άλλων εξαναγκαστικών μέσων κατ’ επάγγελμα παρέσυρε την ανήλικη εκμεταλλευόμενος Την ευάλωτη θέση στην οποία βρισκόταν, την παρέδιδε σε άλλους με σκοπό την εκμετάλλευση της από την τέλεση γενετήσια πράξη».

Ο 53χρονος, σύμφωνα με τους δικαστές, τελούσε αυτές τις πράξεις επανειλημμένα, καθώς «είχε διαμορφώσει την υποδομή για την επανειλημμένη τέλεση, με την εγκατάσταση στο κινητό τηλέφωνο εφαρμογών μέσω των οποίων και χρησιμοποιώντας το προφίλ της ανήλικης, παριστάνοντας αυτή ή και χρησιμοποιώντας απευθείας την δική τη συσκευή κινητού τηλεφώνου, επέλεγε τους αγνώστους άντρες που θα συνευρίσκονταν ερωτικά μαζί της έναντι αμοιβής, αποστέλλοντας τους βίντεο ερωτικού περιεχομένου και γυμνές φωτογραφίες…».

Παράλληλα, σύμφωνα με το δικαστικό βούλευμα ο 53χρονος «υποδείκνυε στην ανήλικη άνδρες που κατοικούσαν οι εργάζονταν στην περιοχή του Κολωνού, όπου βρισκόταν το κατάστημα του, προκειμένου να τους προσέγγιση εκείνη και να τους προτείνει να συνευρεθούμε ερωτικά έναντι αμοιβής, την οποία κατόπιν του κατέβαλε ή την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά εντός οίκου ανοχής με άγνωστους άνδρες».

Για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκεται σε εξέλιξη ανάκριση για δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε και αφορά και άλλους εμπλεκόμενους σε αυτήν τη φρικώδη υπόθεση.

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.