ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πυγμαχία: Ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Κ22, με δύο μετάλλια επιστρέφει η Εθνική
Πυγμαχία: Ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Κ22, με δύο μετάλλια επιστρέφει η Εθνική
(Φώτο : gazzetta.gr)
22 Νοέ
0
Σχόλια

Πυγμαχία: Ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Κ22, με δύο μετάλλια επιστρέφει η Εθνική

Η αγωνιστική «αυλαία» του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας U22, που διεξήχθη στην Μπούντβα του Μαυροβουνίου, «έπεσε» με την Εθνική ομάδα πυγμαχίας να επιστρέφει ξανά με μετάλλια από μία μεγάλη διοργάνωση.

Οι Αντωνία Γιαννακοπούλου και Στέλιος Κυρσανίδης κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε εκατοντάδες Ευρωπαίους πυγμάχους και να κατακτήσουν από ένα χάλκινο μετάλλιο, ανεβάζοντας την ελληνική πυγμαχία ξανά στο βάθρο.

Η εικόνα των δύο παιδιών, αλλά και της υπόλοιπης αποστολής, ήταν κάτι που άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον ομοσπονδιακό προπονητή, Αρτούρ Μικαελιάν.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με έκαναν άλλη μια φορά περήφανο. Πλέον ακούγεται η Ελλάδα στην Ευρώπη στον χώρο της πυγμαχίας και μας υπολογίζουν. Να ξέρετε όμως, ότι οι μεγαλύτερες επιτυχίες γεννιούνται μέσα από μεγάλες αποτυχίες και αδικίες. Πρέπει να πεισμώσουμε και να δουλέψουμε παραπάνω, επειδή έρχονται πολλά μεγάλα και δυσκολότερα πράγματα» ανέφερε ο παλιός πρωταθλητής της πυγμαχίας.

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πυγμαχίας U22 μας εκπροσώπησαν η Αντωνία Γιαννακοπούλου (54 κιλά), η Βασιλική Σταυρίδου (75 κιλά), ο Στέλιος Κυρσανίδης (63,5), ο Μιχάλης Τσαμαλίδης (80) και ο Στέλιος Ρούλιας (+92 κιλά).

 

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.