ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Άγρια ληστεία τριών ανήλικων στο Ψυχικό – Στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ο ένας
Άγρια ληστεία τριών ανήλικων στο Ψυχικό – Στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ο ένας
(Φώτο : in.gr)
20 Νοέ
0
Σχόλια

Άγρια ληστεία τριών ανήλικων στο Ψυχικό – Στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ο ένας

Θύματα άγρας ληστείας έπεσαν τρεις ανήλικοι στο Ψυχικό από τρεις συνομηλίκους τους. Μάλιστα από την επίθεση που δέχθηκαν τα τρία παιδιά το ένα εξ αυτών τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  συνελήφθησαν δύο δράστες 15 και 16 ετών για ληστεία κατά συναυτουργία ενώ αναζητείται συνεργός τους.

Πήγαν για να ληστέψουν

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν οι δράστες αποβιβάστηκαν από λεωφορείο και προσέγγισαν 3 ανήλικους (15 και 16 ετών).

Αμέσως άρχισαν να τους χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές και τους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, είδη ρουχισμού καθώς και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί και κατόπιν στοχευμένων αναζητήσεων εντόπισαν σε κοντινό σημείο τους ανήλικους δράστες, οι οποίοι στη θέα τους τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο ακινητοποίησαν 2 εκ των δραστών και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης – Ψυχικού.

Είχαν κρύψει τα κινητά

Ακολούθησε έρευνα που στην περιοχή της επίθεσης και βρέθηκαν κρυμμένα πίσω από τη ρόδα σταθμευμένου αυτοκινήτου τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία αποτέλεσμα των χτυπημάτων ήταν ο σοβαρός τραυματισμός ενός εκ των θυμάτων, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο 15χρονος δράστης έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για κλοπή δικύκλου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

 

Πηγή : in.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.