ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μεγάλες ζημιές στο αντιτορπιλικό Βέλος λόγω των ισχυρών ανέμων – Δύτες καταγράφουν τα προβλήματα
Μεγάλες ζημιές στο αντιτορπιλικό Βέλος λόγω των ισχυρών ανέμων – Δύτες καταγράφουν τα προβλήματα
(Φώτο : newsbeast.gr)
19 Νοέ
0
Σχόλια

Μεγάλες ζημιές στο αντιτορπιλικό Βέλος λόγω των ισχυρών ανέμων – Δύτες καταγράφουν τα προβλήματα

Σοβαρές ζημιές υπέστη το ιστορικό αντιτορπιλικό «Βέλος», που βρίσκεται από τον Σεπτέμβριο του 2019 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, το Σάββατο λόγω των ισχυρών ανέμων, οι οποίοι πνέουν και σήμερα Κυριακή στην πόλη.

Στην πρύμνη του αντιτορπιλικού έχει σημειωθεί ρήγμα και γίνονται προσπάθειες από τους αρμόδιους μηχανικούς να αποκαταστήσουν ό,τι μπορούν, καταγράφοντας το μέγεθος των φθορών που έχει υποστεί το ιστορικό πλοίο, που αποτελεί ένα πλωτό μουσείο.

Στο σημείο που έχει αγκυροβολήσει το αντιτορπιλικό βρίσκεται και ένα φορτηγό-ρυμουλκό που βοηθά ουσιαστικά να συγκρατηθεί το «Βέλος» από τους ισχυρούς ανέμους και να το προστατεύσει από ενδεχόμενες νέες φθορές. σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Δύτης επίσης που βρίσκεται εκεί σήμερα, θα βουτήξει στο νερό, παρά τη φουρτουνιασμένη θάλασσα, για να διαπιστώσει αν στο αντιτορπιλικό έχουν προκληθεί ζημίες και στην κάτω πλευρά του και έτσι να σχηματιστεί μία συνολική εικόνα των φθορών.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

Πηγή : newsbeast.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.