ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Χριστίνα Ζάμπουρα : Χάλκινη στους Μεσογειακούς αγώνες Muay Thai με εξαιρετική διαχείριση αγώνα στον ημιτελικό!
Χριστίνα Ζάμπουρα : Χάλκινη στους Μεσογειακούς αγώνες Muay Thai με εξαιρετική διαχείριση αγώνα στον ημιτελικό!
(Φώτο : ufight.gr)
14 Νοέ
0
Σχόλια

Χριστίνα Ζάμπουρα : Χάλκινη στους Μεσογειακούς αγώνες Muay Thai με εξαιρετική διαχείριση αγώνα στον ημιτελικό!

Η Χριστίνα Ζάμπουρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αγωνιζόμενη στους Μεσογειακούς αγώνες Muay Thai που πραγματοποιήθηκαν στο Λουτράκι.

Η αθλήτρια του Γιάννη Γράψα στον ημιτελικό της στην κατηγορία των -60 κιλών στους U23 αντιμετώπισε την Ines Boulabarj.

Η Μαροκινή μπήκε πολύ δυναμικά και επιθετικά στην αναμέτρηση αιφνιδιάζοντας την Ζάμπουρα που όμως από τα μισά του πρώτου γύρου και μετά διαχειρίστηκε την συνθήκη εξαιρετικά παίρνοντας κεφάλι.

Ο δεύτερος γύρος ήταν και ο καλύτερος για την Ελληνίδα αθλήτρια που βρήκε την απόσταση σταματώντας έτσι την ορμητικότητα και επιθετικότητα της αντιπάλου της, ενώ με πολύ καλή κίνηση ήταν αυτή που είχε τα πιο δυνατά και εύστοχα χτυπήματα στο τρίλεπτο.

Αν και σε αυτό το σημείο η Boulabarj φάνηκε να έχει χάσει τον έλεγχο του αγώνα, εντούτοις οι κριτές (παραδόξως) της έδωσαν και αυτόν τον δεύτερο γύρο.

christina zamboura 66

Μιας και στο άθλημα το αποτέλεσμα των κριτών είναι στην ροή της μάχης φανερό σε όλους, καθώς και στους προπονητές, η εντολή που δόθηκε από την ελληνική γωνία ήταν η Χριστίνα να πάει για το νοκ άουτ στον τρίτο γύρο.

Η Ζάμπουρα το προσπάθησε με δυναμικές ενέργειες που όμως δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο το μόνο που έκανε η Μαροκινή στο τελευταίο τρίλεπτο ήταν να επιχειρεί να της χαλάσει το παιχνίδι, κρατώντας, σπρώχνοντας και πέφτοντας πάνω της για να διακόψει την μάχη.

Η Χριστίνα μόνο κερδισμένη είναι από αυτή την εμφάνιση, μιας και απέδειξε πως πλέον διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα να διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις μέσα στο ρινγκ και να αλλάζει προς την δική της πλευρά μια μάχη που δεν ξεκινά όπως το επιθυμεί.

Αυτό φανερώνει και την υψηλού επιπέδου δουλειά που κάνει με τον Γιάννη Γράψα καθώς αποδεδειγμένα πλέον σημειώνει πρόοδο στο παιχνίδι της. Με πολύ καλή φυσική κατάσταση, αντοχή, προπονημένη βρίσκεται στο σωστό δρόμο για μεγάλα πράγματα στο άμεσο μέλλον!

christina zamboura 4

 

 

 

Πηγή : ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.