ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Ρεκόρ με περισσότερους από 16.600 δρομείς που τερμάτισαν
Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Ρεκόρ με περισσότερους από 16.600 δρομείς που τερμάτισαν
(Φωτο: gazzetta.gr)
12 Νοέ
0
Σχόλια

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Ρεκόρ με περισσότερους από 16.600 δρομείς που τερμάτισαν

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας κατέρριψε ένα σημαντικό ρεκόρ που δείχνει πως το δρομικό κίνημα στην Ελλάδα έχει γιγαντωθεί.

Μία Κυριακή κάθε χρόνο είναι αφιερωμένη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και στους χιλιάδες δρομείς που βγαίνουν στους δρόμους και τρέχουν μαζί, με σκοπό να ζήσουν αυτή τη φοβερή εμπειρία του τερματισμού μέσα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Δρομείς όλων των ηλικιών, με διάφορα κίνητρα και στόχους, συγκεντρώθηκαν και σήμερα 12/11 για να κάνουν αυτό τον άθλο που ονομάζεται Μαραθώνιος στη δύσκολη διαδρομή της Αθήνας.

Ο φετινός μαραθώνιος κατέρριψε κάθε ρεκόρ τερματισμών καθώς περισσότεροι από 16.600 δρομείς πέρασαν την αψίδα του τερματισμού και κατέρριψαν το προηγούμενο ρεκόρ, που είχε γίνει το 2019, ενώ ο φετινός αριθμός αναμένεται να είναι μεγαλύτερος από τους 17.000 δρομείς.

Το παραπάνω στατιστικό αποδεικνύει πως το δρομικό κίνημα στην Ελλάδα έχει γιγαντωθεί και προσφέρει απεριόριστη αισιοδοξία για το μέλλον.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.