ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ασπρόπυργος: «Της κατέβασε το μπλουζάκι για να δει δήθεν μια γρατζουνιά» - Τι λέει ο πατέρας 8χρονης για τον γυμναστή
Ασπρόπυργος: «Της κατέβασε το μπλουζάκι για να δει δήθεν μια γρατζουνιά» – Τι λέει ο πατέρας 8χρονης για τον γυμναστή
(Φωτο: protothema.gr)
08 Νοέ
0
Σχόλια

Ασπρόπυργος: «Της κατέβασε το μπλουζάκι για να δει δήθεν μια γρατζουνιά» – Τι λέει ο πατέρας 8χρονης για τον γυμναστή

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες των γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου σε βάρος του 30χρονου γυμναστή, ο οποίος φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων μαθητών.

Ο εκπαιδευτικός οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ενώπιον του Ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης, ενώ ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατα συρροή.

Την ίδια ώρα, ένας από τους 9 γονείς που έδωσαν ένορκη κατάθεση στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου σχετικά με τις καταγγελίες σε βάρος του 30χρονου περιγράφει στο protothema.gr όσα του ανέφερε η 8χρονη κόρη του για την «ανάρμοστη» συμπεριφορά του εκπαιδευτικού.

«Είμαι ο πατέρας των δύο κοριτσιών, το ένα είναι 13 το άλλο είναι 8. Το 13χρονο το γαργαλούσε από το στήθος και κάτω, όχι όμως προς τα γεννητικά όργανα. Δεν μας ανάφερε κάτι τέτοιο το παιδί. Το μικρό, όμως, το φώναξε και έκατσε πάνω στα γόνατά του και της κατέβασε το μπλουζάκι από πάνω προς τα κάτω για να δει δήθεν μια γρατζουνιά που είχε το παιδί, που γρατζουνιά δεν είχε. Της είπε ‘άσε με να δω τη γρατζουνιά’ και της φάνηκε περίεργο γιατί το παιδί δεν είχε γρατζουνιά», λέει ο καταγγέλλων πατέρας, ενώ κάνει λόγο και για κάποια «περίεργα» παιχνίδια με γαργαλήματα.

Παράλληλα, ο 30χρονος φέρεται να έλεγε στα παιδιά πως σε περίπτωση που οι γονείς τους χωρίσουν θα τους δώσουν ναρκωτικά…

«Ήρθαν τα παιδιά και μας είπαν ότι τους είπε πως αν οι γονείς είναι χωρισμένοι, να προσέξουν μην τους βάλουν στις τσάντες τους ναρκωτικά για να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι φταίνε. Όταν γαργαλάς ένα παιδάκι μια φορά υπάρχει περίπτωση να μην το πει στο γονιό του. Όταν, όμως, το κάνεις επανειλημμένα και τα κρατάς και μέσα την ώρα του μαθήματος για να παίξεις το παιχνίδι του γαργαλήματος, τι είναι αυτό; Από το στήθος και κάτω τα γαργαλούσε. Εμάς μας είπε ότι έπαιζαν ένα παιχνίδι, το γαργαλητό, και όποιο παιδάκι του έλεγε ‘δεν θέλω άλλο’ έβαζε άλλα παιδιά και το έκαναν», προσθέτει ο ίδιος.

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.