ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πρώτη Στην Ελλάδα, Πέμπτη Στην Ευρώπη Η Σοφία Πρωτονοτάριου Στο Τάεκβοντο
Πρώτη Στην Ελλάδα, Πέμπτη Στην Ευρώπη Η Σοφία Πρωτονοτάριου Στο Τάεκβοντο
(Φώτο : 3vita.gr)
28 Οκτ
0
Σχόλια

Πρώτη Στην Ελλάδα, Πέμπτη Στην Ευρώπη Η Σοφία Πρωτονοτάριου Στο Τάεκβοντο

Μια πολύ σημαντική διάκριση πέτυχε η αθλήτρια από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τον ΑΣ Τάεκβοντο Βάρης, Σοφία Πρωτονοτάριου, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του αθλήματος για παίδες και κορασίδες που διεξήχθη στο Βελιγράδι από 19 ως 21 Οκτωβρίου 2023.

Στην πρώτη της συμμετοχή εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα, κατέκτησε την 5η θέση. “Έδειξε ότι μπορεί να σταθεί και με το παραπάνω σε αυτό το επίπεδο μόλις στην πρώτη της συμμετοχή με την εθνική ομάδα. Το μέλλον είναι δικό της”, σημείωσαν οι προπονητές της, τονίζοντας ότι “η πορεία μας για μετάλλιο σταμάτησε αντιμετωπίζοντας την χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια και πλέον πρωταθλήτρια Ευρώπης”.

Η επιτυχία της Σοφίας Πρωτονοτάριου ήρθε μετά το χρυσό της μετάλλιο στο 2ο Πανελλήνιο Προκριματικό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων. Η πρωτιά στο πρωτάθλημα εξασφάλισε το εισιτήριο για την πανευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στο ίδιο πρωτάθλημα το Τάεκβοντο Βάρης με 4 αθλητές έφερε 3 μετάλλια, ανεβαίνοντας στην πρώτη τετράδα της Ελλάδας σε επίπεδο συλλόγων. Εκτός της Σοφίας Πρωτονοτάριου, διακρίθηκε ο Χρήστος Βασιλόπουλος με αργυρό μετάλλιο, η Ρόζα Τσούτσικα με χάλκινο μετάλλιο και ο Λευτέρης Τσούτσικας που έλαβε την πέμπτη θέση.

 

 

 

Πηγή : 3vita.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.