ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ισραήλ – Ο γιος του ιδρυτή της Χαμάς προειδοποιεί: «Διεξάγουν έναν θρησκευτικό πόλεμο»
Ισραήλ – Ο γιος του ιδρυτή της Χαμάς προειδοποιεί: «Διεξάγουν έναν θρησκευτικό πόλεμο»
(Φώτο : newsbomb.gr)
25 Οκτ
0
Σχόλια

Ισραήλ – Ο γιος του ιδρυτή της Χαμάς προειδοποιεί: «Διεξάγουν έναν θρησκευτικό πόλεμο»

«Η Χαμάς είναι ένα θρησκευτικό κίνημα που δεν πιστεύει στα πολιτικά σύνορα. Θέλει να ιδρύσει ένα Ισλαμικό Κράτος στα ερείπια του Ισραήλ», ανέφερε ο γιος του ιδρυτή της Χαμάς, Σεΐχη Χασάν Γιουσέφ, προχωρώντας σε μία εφιαλτική εκτίμηση, μιλώντας στο CNN.

«Θέλουν να εξοντώσουν τον εβραϊκό λαό και το εβραϊκό κράτος, θέλουν να σκοτώσουν όλους όσοι υποστηρίζουν το Ισραήλ και στη συνέχεια, να ιδρύσουν ένα Ισλαμικό Κράτος.

Η οργάνωση αρχίζει πόλεμο κάθε λίγα χρόνια, όταν χρειάζεται χρήματα. Αυτός ο πόλεμος δεν ξεκίνησε από το Ισραήλ, αλλά τη Χαμάς. Χύνουν αίμα παιδιών και αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να φθάσει στο τέλος.

Δυστυχώς, το τίμημα δεν πρόκειται να είναι μικρό», προσέθεσε ο Μόσαμπ Χασάν Γιουσέφ, ο οποίος αναφέρθηκε ως «πράσινος Πρίγκιπας» και εκτέλεσε χρέη κατασκόπου τη Χαμάς για λογαριασμό του Ισραήλ, μεταξύ 1997 και 2007. Οι πληροφορίες του απέτρεψαν βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας και άλλα τρομοκρατικά «χτυπήματα», σύμφωνα με τη Daily Mail.

 

 

Πηγή : newsbomb.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.