ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εντυπωσιακό ρεκόρ Γκίνες: 62χρονος Κύπριος χορεύει με 319 ποτήρια στο κεφάλι του
Εντυπωσιακό ρεκόρ Γκίνες: 62χρονος Κύπριος χορεύει με 319 ποτήρια στο κεφάλι του
(Φώτο : newsbomb.gr)
22 Οκτ
0
Σχόλια

Εντυπωσιακό ρεκόρ Γκίνες: 62χρονος Κύπριος χορεύει με 319 ποτήρια στο κεφάλι του

Ένα απίστευτο ρεκόρ κατέρριψε ο 62χρονος Κύπριος Αριστοτέλης Βαλαωρίτης, χορεύοντας με 319 γυάλινα ποτήρια στο κεφάλι του.

Ο 62χρονος Κύπριος, ο οποίος εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος, χορεύει με τα ποτήρια στο κεφάλι από το 1995. Το προηγούμενο Ρεκόρ Γκίνες ανήκε στον επίσης Κύπριο Ντίνο Καντή ο οποίο είχε χορέψει με 270 γυάλινα ποτήρια στο κεφάλι του.

Ο κ. Βαλαωρίτης χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει 9 δίσκους με ποτήρια συνολικού βάρους 30 κιλών, προκειμένου να πετύχει το ρεκόρ Γκίνες.

Μάλιστα, ενώ για να αναγνωριστεί το ρεκόρ Γκίνες προβλέπεται χρόνος 10 δευτερολέπτων, εκείνος κράτησε για αρκετά δευτερόλεπτα παραπάνω τους δίσκους στο κεφάλι του και συνέχισε να χορεύει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για την προπόνησή του κρεμάει ένα βαρέλι γεμάτο άμμο βάρους 50 κιλών από δέντρο και το ισορροπεί στο κεφάλι του για 5 λεπτά σε καθημερινή βάση.

Όπως εξομολογήθηκε δεν έχουν λείψει και τα ατυχήματα από τις προσπάθειες που κάνει, αναφέροντας ότι «το 10% είναι δικό μου λάθος, το 10% λάθος του βοηθού μου και το 80% από θεατές που τους καλούμε να βάλουν άλλο ένα ποτήρι στους δίσκους».

 

 

Πηγή : newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.