ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ραφήνα: «Φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσει» κατέθεσε η 15χρονη που έπεσε θύμα αρπαγής
Ραφήνα: «Φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσει» κατέθεσε η 15χρονη που έπεσε θύμα αρπαγής
(Φωτο: protothema.gr)
21 Οκτ
0
Σχόλια

Ραφήνα: «Φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσει» κατέθεσε η 15χρονη που έπεσε θύμα αρπαγής

Στιγμές τρόμου έζησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Ραφήνας το 15χρονο κορίτσι το οποίο έπεσε θύμα αρπαγής από έναν 38χρονο ο οποίος την έβαλε στο αυτοκίνητό του και προέβη σε χυδαίες πράξεις μπροστά της.

Τελικά η ανήλικη κατάφερε να αποβιβαστεί από αυτό, στη συμβολή των οδών Σωτηρίου Κανσού και Κωνσταντίνου Παράσχου και άρχισε να καλεί σε βοήθεια ενώ ο δράστης αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Ήμουν κοντά στο σπίτι μου όταν σταμάτησε ένα μεγάλο μαύρο τζιπ και αυτός ο άνδρας σταμάτησε (σ.σ τον δείχνει σε φωτογραφία που της έδειξαν οι αστυνομικοί), άνοιξε το παράθυρο και με ρώτησε αν ήθελα να με πάει κάπου με το αυτοκίνητο. Του είπα “όχι” και τότε κατέβηκε και με τη βία με τράβηξε στη θέση του συνοδηγού. Πάγωσα. Μπήκε γρήγορα στη θέση του οδηγού, κλείδωσε τις ασφάλειες και ξεκίνησε το αυτοκίνητο. Φώναζα, τον παρακαλούσα να με αφήσει αλλά δεν σταμάταγε» ανέφερε η 15χρονη στην κατάθεσή της, σύμφωνα με το Mega.

Και συνέχισε: «Μετά κατέβασε το παντελόνι του και μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Φοβήθηκα πολύ, άρχισα να κλαίω. Προσπαθούσα να ανοίξω την πόρτα ώσπου τα κατάφερα και πετάχτηκα από το αυτοκίνητό. Φώναζα για βοήθεια».

Η κοπέλα σώθηκε χάρη στην επέμβαση των κατοίκων της περιοχής οι όποιοι άκουσαν τις φωνές της και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Η γυναίκα που βγήκε από το σπίτι της μόλις άκουσε την 15χρονη να καλεί σε βοήθεια περιέγραψε στο protothema.gr τα δραματικά δευτερόλεπτα όταν το κορίτσι βγήκε από το αυτοκίνητο και σώθηκε.

Όπως είπε, ο οδηγός του τζιπ έγινε «καπνός» ενώ η μαθήτρια ήταν τόσο τρομοκρατημένη που με δυσκολία της περιέγραψε τι είχε συμβεί.

Από το Τ.Α Ραφήνας – Πικερμίου συστάθηκε ειδική ομάδα προς αναζήτηση και σύλληψη του δράστη και από την έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε το προφίλ που διατηρούσε ο δράστης στο Facebook με αποτέλεσμα να αναγνωριστεί από το θύμα και να συλληφθεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.