ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παγκόσμιο Κύπελλο Αθήνας: Χάλκινο μετάλλιο για τον εξαιρετικό Χρήστου στα 100μ. ύπτιο
Παγκόσμιο Κύπελλο Αθήνας: Χάλκινο μετάλλιο για τον εξαιρετικό Χρήστου στα 100μ. ύπτιο
(Φώτο : athlosnews.gr)
18 Οκτ
0
Σχόλια

Παγκόσμιο Κύπελλο Αθήνας: Χάλκινο μετάλλιο για τον εξαιρετικό Χρήστου στα 100μ. ύπτιο

Με μία πολύ σπουδαία εμφάνιση ολοκλήρωσε ο Απόστολος Χρήστου τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο κολύβησης της Αθήνας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα στα 100μ ύπτιο και τερμάτισε τρίτος σε 53.61, χάνοντας για λίγο τη δεύτερη θέση από τον Νοτιοαφρικανό Πίτερ Κέτζε, που έκανε 53.49. Καθαρά πρώτος ήταν ο Ιταλός κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, Τόμας Τσέκον, με 52.73.

Ο Χρήστου, που είχε αγωνιστεί την περασμένη εβδομάδα και στο αντίστοιχο μίτινγκ του Βερολίνου, θα συνεχίσει την επόμενη εβδομάδα στον τρίτο και τελευταίο σταθμό της σειράς, στη Βουδαπέστη.

Με μία πολύ σπουδαία εμφάνιση ολοκλήρωσε ο Απόστολος Χρήστου τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο κολύβησης της Αθήνας.

Ο Ελληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα στα 100μ ύπτιο και τερμάτισε τρίτος σε 53.61, χάνοντας για λίγο τη δεύτερη θέση από τον Νοτιοαφρικανό Πίτερ Κέτζε, που έκανε 53.49. Καθαρά πρώτος ήταν ο Ιταλός κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, Τόμας Τσέκον, με 52.73.

 

 

Πηγή : athlosnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.