ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τεντόγλου: «Αντιπάλους» του ψήφισε για τον κορυφαίο αθλητή στον κόσμο για το 2023
Τεντόγλου: «Αντιπάλους» του ψήφισε για τον κορυφαίο αθλητή στον κόσμο για το 2023
(Φώτο : gazzetta.gr)
17 Οκτ
0
Σχόλια

Τεντόγλου: «Αντιπάλους» του ψήφισε για τον κορυφαίο αθλητή στον κόσμο για το 2023

Ποιους «αντιπάλους» του ψήφισε ο Μίλτος Τεντόγλου στη διαδικασία ανάδειξης του κορυφαίου αθλητή στον κόσμο για το 2023.

Η εντυπωσιακή σεζόν από τον Μίλτο Τεντόγλου είχε σαν αποτέλεσμα ο άλτης του μήκους να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή τόσο στην Ευρώπη, όσο και στον κόσμο.

Στην ψηφοφορία της παγκόσμιας ομοσπονδίας ο Τεντόγλου βρίσκεται στην 11άδα των υποψηφίων. Το αποτέλεσμα θα διαμορφωθεί με συμψηφισμό τριών διαφορετικών ψηφοφοριών, του Παγκόσμιου Συμβουλίου Στίβου και της Παγκόσμιας Οικογένειας Στίβου, που θα ψηφίσουν μέσω e-mail, ενώ οι φίλαθλοι θα δείξουν την προτίμησή τους κάνοντας like στα social media.

Αν και είναι ένα από τα φαβορί, για να κατακτήσει την σχετική πρωτιά, ο Μίλτος Τεντόγλου δεν δίστασε να στηρίξει τον… ανταγωνισμό, ψηφίζοντας δύο «αντιπάλους».

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ψήφισε τον Ινδό πρωταθλητή του ακοντισμού Νεράι Τσόπρα (είναι Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στο αγώνισμά του), ο οποίος, μάλιστα, προηγείται στην προτίμηση του κοινού, καθώς και τον Αμερικανό σφαιροβόλο, οποίος κυριαρχεί στο αγώνισμά του, Ράιαν Κράουζερ.

H διαδικασία ψηφοφορίας λήγει τα μεσάνυχτα της 28ης Οκτωβρίου (μία τα ξημερώματα στην Ελλάδα).

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.