ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μέση Ανατολή: «Σκοτώστε όσους μπορείτε και πάρτε ομήρους» – Αυτές είναι οι εντολές που είχαν οι τρομοκράτες της Χαμάς
Μέση Ανατολή: «Σκοτώστε όσους μπορείτε και πάρτε ομήρους» – Αυτές είναι οι εντολές που είχαν οι τρομοκράτες της Χαμάς
(Φωτο: newsit.gr)
14 Οκτ
0
Σχόλια

Μέση Ανατολή: «Σκοτώστε όσους μπορείτε και πάρτε ομήρους» – Αυτές είναι οι εντολές που είχαν οι τρομοκράτες της Χαμάς

Έγγραφα που αποδεικνύουν πως οι τρομοκράτες της Χαμάς είχαν εντολή να σκοτώσουν όσους περισσότερους μπορούν, να πάρουν ομήρους και να φύγουν γρήγορα από τη Γάζα παρουσίασε το NBC, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για έγγραφα τα οποία εντόπισε ο στρατός του Ισραήλ στο πτώμα ενός άνδρα της Χαμάς.

Στις φωτοτυπίες φαίνονται αεροφωτογραφίες από σχολεία και ένα κέντρο νεότητας στο κιμπούτς του Ισραήλ Κφαρ Σαάντ. Τα έγγραφα – που αποδίδονται στη Χαμάς – έχουν τη σήμανση «Άκρως Απόρρητο» και φέρουν την οδηγία: «Σκοτώστε όσους περισσότερους μπορείτε, πάρτε ομήρους και φύγετε γρήγορα για τη Γάζα».

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, τα έγγραφα εντοπίστηκαν – σύμφωνα με το Ισραήλ – σε έναν υψηλόβαθμό τρομοκράτη της Χαμάς.

Το σχέδιο επίθεσης ξεδιπλώνεται σε δύο σκέλη:

1. Οι τρομοκράτες της Χαμάς να περικυκλώσουν και να μπουν στα κιμπούτς, στοχεύοντας σε τοποθεσίες όπου συγκεντρώνονται άμαχοι.

2. Στη συνέχεια καλούνται να σκοτώσουν όσους περισσότερους μπορούν.

Στο έγγραφο φαίνεται ότι η «Μονάδα Μάχης 1» – της Χαμάς – θα επιτεθεί στο σχολείο «Da’at», ενώ η «Μονάδα Μάχης 2» θα αναλάβει την αρπαγή των ομήρων. Η Χαμάς, εκτός από το δημοτικό σχολείο που είχε βάλει στο «μάτι», σχεδίαζε να επιτεθεί και κατά του κέντρου νεότητας «Bnei Akiva».

Σε άλλη σελίδα με χάρτη, υπό τον τίτλο «Top Secret Maneuver», η Χαμάς δίνει οδηγίες σε μία μονάδα να ασφαλίσει την έφοδό της στο Κφαρ Σαάντ στα ανατολικά, ενώ άλλη μονάδα θα ελέγχει τη δυτική πλευρά.

Όλοι οι χάρτες, σύμφωνα με το NBC, είναι στα χέρια των ισραηλινών αρχών.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.