ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πόλεμος στο Ισραήλ: «Ήμασταν σαν πρόβατα σε κλουβί» - Συγκλονιστική μαρτυρία από το ματωμένο φεστιβάλ
Πόλεμος στο Ισραήλ: «Ήμασταν σαν πρόβατα σε κλουβί» – Συγκλονιστική μαρτυρία από το ματωμένο φεστιβάλ
(Φώτο : protothema.gr)
13 Οκτ
0
Σχόλια

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Ήμασταν σαν πρόβατα σε κλουβί» – Συγκλονιστική μαρτυρία από το ματωμένο φεστιβάλ

Η Yomit Keider βρισκόταν στο φεστιβάλ Supernova στο Ισραήλ το περασμένο Σάββατο, που αποτέλεσε τον πρώτο μεγάλο στόχο της Χαμάς κατά την επίθεσή της το πρωί του Σαββάτου.

Όπως είπε η ίδια στο BBC, επέζησε από τις επιθέσεις οδηγώντας μακριά από το πάρτι και σώζοντας επτά ανθρώπους τους οποίους πήρε στο αυτοκίνητό της.

Η Yomit περιέγραψε σκηνές από πυροβολισμούς, ουρλιαχτά και κλάματα, με ανθρώπους να τρέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις. «Είμαι μητέρα δύο παιδιών και ήμουν με δύο φίλες μου που είναι επίσης μητέρες παιδιών. Θέλαμε απλώς να φύγουμε και να πάμε στα σπίτια μας, στα παιδιά μας. Ήμασταν από τους πρώτους που έφυγαν από τον χώρο στάθμευσης».

Παράλληλα τόνισε ότι τα αυτοκίνητα κινούνταν προς όλες τις κατευθύνσεις και ο κόσμος βρισκόταν σε «υστερία» καθώς ένοπλοι της Χαμάς πυροβολούσαν τα οχήματα.

«Ήμασταν σαν πρόβατα σε κλουβί, που απλά αναζητούσαν μια διέξοδο. Μας είπαν να μπούμε στο χωράφι και να πάμε ανατολικά, έχοντας το πάρτι πίσω μας στα δυτικά. Ήμασταν παγιδευμένοι από παντού» πρόσθεσε η ίδια.

Όπως είπε, κατάφερε να σώσει άλλους επτά ανθρώπους οι οποίοι μπήκαν στο αυτοκίνητό της: «Απλά οδηγούσα, δεν κοίταξα πίσω».

«Τότε είδαμε έναν στρατιωτικό που μας είπε να πάμε σε μια κοντινή στρατιωτική βάση. Τον θεωρούμε ως έναν άγγελο που μας έσωσε» κατέληξε η ίδια.

 

 

Πηγή : protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.