ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σκληρή επίθεση Ερντογάν κατά ΗΠΑ για Ισραήλ: Τι δουλειά έχει το αεροπλανοφόρο τους στην περιοχή;
Σκληρή επίθεση Ερντογάν κατά ΗΠΑ για Ισραήλ: Τι δουλειά έχει το αεροπλανοφόρο τους στην περιοχή;
(Φώτο : newsbomb.gr)
10 Οκτ
0
Σχόλια

Σκληρή επίθεση Ερντογάν κατά ΗΠΑ για Ισραήλ: Τι δουλειά έχει το αεροπλανοφόρο τους στην περιοχή;

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τη συνάντησή του με τον καγκελάριο της Αυστρίας, Καρλ Νεχάμερ, στην Άγκυρα, κάνοντας σκληρή επίθεση στις ΗΠΑ για την κατάσταση στο Ισραήλ, όπως αναφέρει η ertnews.gr

«Οι ΗΠΑ στέλνουν το αεροπλανοφόρο τους στο Ισραήλ. Τι δουλειά έχει εκεί; Τι πάει να κάνει; Με την έλευση του αεροπλανοφόρου θα ξεκινήσουν σοβαρές σφαγές χτυπώντας τη Γάζα. Οφείλω να πω ότι το εξής: Οι ΗΠΑ έχουν περισσότερες από 20 βάσεις στη Συρία. Τι δουλειά έχει μια αμερικανική βάση στη Συρία; (…) Δεν θα έπρεπε να αξιολογηθούν όλα αυτά; (…) Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν και εκπαιδεύουν όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Είτε στη Συρία, είτε σε αυτή την περιοχή, είτε στη Μέση Ανατολή. Μετατρέπουν τη Μέση Ανατολή σε λουτρό αίματος. Ας τα δούμε και αυτά», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Ερντογάν, σχετικά με την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ανέφερε: «Η ολοκλήρωση της Ευρώπης θα πραγματοποιηθεί μόνο με την πλήρη ένταξη της Τουρκίας στην Ένωση. Έχω τονίσει ότι δεν θα δεχθούμε καμία άλλη εναλλακτική λύση εκτός από την πλήρη ένταξη».

 

Πηγή : newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.