ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γυμναστική: Στο βαθμολογούμενο Top30 του παγκοσμίου κυπέλλου ο Γράψας
Γυμναστική: Στο βαθμολογούμενο Top30 του παγκοσμίου κυπέλλου ο Γράψας
(Φώτο : gazzetta.gr)
10 Οκτ
0
Σχόλια

Γυμναστική: Στο βαθμολογούμενο Top30 του παγκοσμίου κυπέλλου ο Γράψας

Τον πρώτο του πόντο στην προ-Ολυμπιακή παγκόσμια κατάταξη του τραμπολίνο κέρδισε ο Μάριος Γράψας.

Τον πρώτο του πόντο στην προ-Ολυμπιακή παγκόσμια κατάταξη του τραμπολίνο κέρδισε ο Μάριος Γράψας, μπαίνοντας στο Top30 του παγκοσμίου κυπέλλου της Βάρνας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τραμπολίνο κατετάγη 30ός στον προκριματικό των ανδρών με 57,530 βαθμούς και «άνοιξε λογαριασμό» στην προ-Ολυμπιακή κατάταξη, αφού κατέλαβε την τελευταία βαθμολογούμενη θέση, ενώ από την πλευρά της η Λίλα Κασάπογλου τερμάτισε 43η στον αντίστοιχο προκριματικό της κατηγορίας γυναικών με 50,660 βαθμούς.

Το παγκόσμιο κύπελλο της βουλγαρικής πόλης αποτέλεσε τον τρίτο και τελευταίο φετινό σταθμό της προ-Ολυμπιακής σειράς αγώνων, έπειτα από τις αντίστοιχες διοργανώσεις που προηγήθηκαν σε Πορτογαλία και ΗΠΑ. Θα ακολουθήσουν άλλοι δύο αγώνες τον ερχόμενο Φεβρουάριο και Μάρτιο, ώστε από το τελικό άθροισμα πόντων κάθε αθλητή-αθλήτριας να διαμορφωθεί η παγκόσμια κατάταξη της διετίας 2023-2024, οι κορυφαίοι της οποίας θα κατακτήσουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.