ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Άρης - Ολυμπιακός: Στο Αλεξάνδρειο η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, τιμήθηκε από τις ομάδες και τον ΕΣΑΚΕ
Άρης – Ολυμπιακός: Στο Αλεξάνδρειο η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, τιμήθηκε από τις ομάδες και τον ΕΣΑΚΕ
(Φώτο : sport24.gr)
09 Οκτ
0
Σχόλια

Άρης – Ολυμπιακός: Στο Αλεξάνδρειο η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, τιμήθηκε από τις ομάδες και τον ΕΣΑΚΕ

Στο Αλεξάνδρειο για τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό βρέθηκε η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, Ελένη-Θεοδώρα. Ο ΕΣΑΚΕ, δια χειρός Χάρη Παπαγεωργίου και Χρήστου Μπαφέ, της παρέδωσε τιμητική πλακέτα.

Σε πένθος έχει βυθιστεί το ελληνικό μπάσκετ από την περασμένη Τετάρτη (4/10) όταν και απεβίωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης. Η συγκυρία τα έφερε έτσι που οι δύο ομάδες στις οποίες μεγαλούρησε ο “Ξανθός”, ο Άρης και ο Ολυμπιακός, αγωνίστηκαν η μία απέναντι στην άλλη στην πρεμιέρα της Basket League, με την κόρη του, Ελένη-Θεοδώρα, να δίνει το παρών στο Αλεξάνδρειο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να τιμάται.

Για την ακρίβεια, λίγο πριν από το τζάμπολ του ματς, ο πρόεδρος του Άρη και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΕΣΑΚΕ, Χάρης Παπαγεωργίου και ο Sports Director της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές, παρέδωσαν στην νεαρή κοπέλα μία τιμητική πλακέτα εκ μέρους της διοργανώτρια αρχής του πρωταθλήματος, ενώ στα led του γηπέδου εμφανίστηκε το μήνυμα “Καλό ταξίδι ξανθέ”.

BASKET LEAGUE 2023-2024 / - ( / MEGAPRESS)

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, πλαισιώνοντας την Ελένη-Θεοδώρα και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί, γνωρίζοντας θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο του Άρη.

 

 

Πηγή : sport24.gr

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.