ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πόλεμος στο Ισραήλ: Σε επιφυλακή η αντιτρομοκρατική στην Αθήνα - Αυξημένες «undercover» περιπολίες
Πόλεμος στο Ισραήλ: Σε επιφυλακή η αντιτρομοκρατική στην Αθήνα – Αυξημένες «undercover» περιπολίες
(Φώτο : newsbomb.gr)
09 Οκτ
0
Σχόλια

Πόλεμος στο Ισραήλ: Σε επιφυλακή η αντιτρομοκρατική στην Αθήνα – Αυξημένες «undercover» περιπολίες

Πολύ αυστήρα είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί σε ισραηλινούς στόχους στην Αθήνα, όπως στην πρεσβεία του Ισραήλ, εν μέσω της εκρηκτικής κατάστασης που επικρατεί στη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αlpha, πρωταρχικό ρόλο σε αυτό το έργο έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία μαζί με την κρατική ασφάλεια, από χθες, Σάββατο.

Σε μια πυρετώδης σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με συμμετοχή ανωτάτων αξιωματικών, αποφασίστηκε να ενισχυθούν με εμφανή μέτρα προστασίας η Πρεσβεία του Ισραήλ αλλά και χώροι-κτήρια τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν στόχοι επίθεσης.

Αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής θα περιπολούν σε όλα αυτά τα κτήρια σε μηχανές που δεν εύκολο να γίνουν αντιληπτές, θα παρατηρούν τα πάντα και κάνουν συνεχείς αναφορές στην αντιτρομοκρατική.

Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στα κέντρα που φιλοξενούν Παλαιστίνιους οι οποίοι έχουν λάβει πολιτικό άσυλο, ενώ δίχτυ ασφαλείας θα υπάρξει πρόσωπα που έχουν ακραίες αντιλήψεις και είναι υπο φρούρηση.

Σημειώνεται ότι ανάλογα μέτρα πάντως έχουν ληφθεί και σε πολλές χώρες της Δύσης.

 

 

Πηγή : newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.