ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Χαλκίδα: «Αν δεν κάτσεις, θα σε πετάξω από το μπαλκόνι» είπε στον 9χρονο ο πατέρας του πριν επιχειρήσει να τον βιάσει
Χαλκίδα: «Αν δεν κάτσεις, θα σε πετάξω από το μπαλκόνι» είπε στον 9χρονο ο πατέρας του πριν επιχειρήσει να τον βιάσει
(Φώτο : protothema.gr)
06 Οκτ
0
Σχόλια

Χαλκίδα: «Αν δεν κάτσεις, θα σε πετάξω από το μπαλκόνι» είπε στον 9χρονο ο πατέρας του πριν επιχειρήσει να τον βιάσει

Σοκαρισμένη είναι η Χαλκίδα από την καταγγελία μιας μητέρας ότι ο πρώην σύζυγός της επιχείρησε να βιάσει τον 9χρονο γιο τους μέσα στο σπίτι της.

Την Τετάρτη (4/10), η μητέρα του 9χρονου πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι ο πρώην σύζυγός της ασέλγησε στο παιδί τους το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (2/10).

«Εκείνη την ημέρα εγώ έλειπα. Η μητέρα μου ήταν έξω στην αυλή. Ο πρώην σύζυγός μου έβαλε το παιδί στο δωμάτιο και καλά για να παίξουν. Εκεί είχε την ευκαιρία να ασελγήσει πάνω στο παιδί» είπε η γυναίκα που μίλησε στο Star και την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για όσα φέρεται να της εκμυστηρεύτηκε το παιδί της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 39χρονος πατέρας φέρεται να είπε στο παιδί να πάνε στο παιδικό δωμάτιο για να παίξουν, ενώ η γιαγιά του άπλωνε τα ρούχα στην αυλή. Ο 9χρονος τον ακολούθησε και στη συνέχεια, εκμυστηρεύτηκε αρχικά στη γιαγιά του όσα βίωσε, η οποία ενημέρωσε τη μητέρα και εκείνη στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Μάλιστα, το παιδί αποκάλυψε στις δύο γυναίκες ότι ο 39χρονος το απείλησε: «Αν δεν κάτσεις, θα σε πετάξω από το μπαλκόνι», φέρεται να του είπε.

Η μητέρα, όπως υποστήριξε, έχει χωρίσει με τον 39χρονο εδώ και οκτώ χρόνια, είναι τοξικομανής και τον τελευταίο καιρό μένει μαζί τους. Τον δέχθηκαν στο σπίτι γιατί ήθελε να τον βοηθήσει, καθώς δεν είχε πού να μείνει. «Τον λυπήθηκα».

Το παιδί βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή και παιδοψυχολόγο.

 

 

Πηγή : protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.