ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Το μετάλλιο στο... σπίτι του (βίντεο)
Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Το μετάλλιο στο… σπίτι του (βίντεο)
(Φώτο : gazzetta.gr)
05 Οκτ
0
Σχόλια

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Το μετάλλιο στο… σπίτι του (βίντεο)

Το επετειακό μετάλλιο του 40ού Αυθεντικού Μαραθωνίου βρέθηκε στο… σπίτι του, το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Εκεί που οι δρομείς τερματίζουν τον άθλο του μαραθωνίου, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, βρέθηκε και το μετάλλιο που θα δοθεί φέτος σε όσους και όσες διανύσουν τα 42.195 χιλιόμετρα αυτής της δύσκολης διαδρομής, του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο φετινός επετειακός αγώνας θα γίνει το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και θα συγκεντρώσει στους δρόμους της Αθήνας χιλιάδες δρομείς από την Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε χρόνο.

Όσοι τρέξουν θα λάβουν το μετάλλιο που έχει δημιουργήσει η καλλιτέχνις Βάνα Ξένου , το οποίο «απεικονίζει» τη στιγμή του τερματισμού, της νίκης και της επίτευξης του άθλου από τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Χθες, 3/10, διεξήχθη και η Συνέντευξη Τύπου που ουσιαστικά άνοιξε τη φετινή, επετειακή διοργάνωση και στη διάρκειά της παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του τεραημέρου καθώς και οι νέες δράσεις ακριβώς 40 μέρες πριν τον Μαραθώνιο.

Η Βάνα Ξένου για τη δημιουργία του μεταλλίου του 40ού Αυθεντικού Μαραθώνιου: «Η νικήτρια στιγμή»

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.