ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έρντογαν για την βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα: Οι τρομοκράτες δεν θα επιτύχουν ποτέ τους σκοπούς τους
Έρντογαν για την βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα: Οι τρομοκράτες δεν θα επιτύχουν ποτέ τους σκοπούς τους
(Φώτο : newsbeast.gr)
01 Οκτ
0
Σχόλια

Έρντογαν για την βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα: Οι τρομοκράτες δεν θα επιτύχουν ποτέ τους σκοπούς τους

Το μήνυμά του για την βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε την Κυριακή στην Άγκυρα, μπροστά από το υπουργείο Εσωτερικών, έστειλε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σημειώνοντας ότι «οι τρομοκράτες δεν θα επιτύχουν ποτέ τους σκοπούς τους».

«Οι κακούργοι που απειλούν την ειρήνη και την ασφάλεια των πολιτών δεν πέτυχαν τους σκοπούς τους και δεν θα τους επιτύχουν ποτέ», είπε, μετά τον τραυματισμό δύο αστυνομικών στην επίθεση, κατά την οποία οι δύο επιτιθέμενοι σκοτώθηκαν.

«Η Τουρκία δεν περιμένει πλέον τίποτα από την Ευρωπαϊκή Ένωση που μας έκανε να υπομένουμε στην πόρτα της 40 χρόνια», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του στο κοινοβούλιο ο Τούρκος πρόεδρος.

«Τηρήσαμε όλες τις υποσχέσεις που έχουμε δώσει στην ΕΕ, όμως εκείνοι δεν τήρησαν σχεδόν καμία δική τους», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, προσθέτοντας πως δεν πρόκειται να ανεχθεί «νέες απαιτήσεις ή όρους στη διαδικασία ένταξης» της Τουρκίας.

 

 

Πηγή : newsbeast.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.