ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παγκόσμιο Open Water: Δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Καλφίδου
Παγκόσμιο Open Water: Δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Καλφίδου
(Φώτο : gazzetta.gr)
29 Σεπ
0
Σχόλια

Παγκόσμιο Open Water: Δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Καλφίδου

Η Ελένη Καλφίδου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια και στην πρωινή ενότητα της 2ης μέρας των αγωνισμάτων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Μεγάλων Αποστάσεων (Open Water).

Η νεαρή Καλφίδου ξεχώρισε και στη πρωινή ενότητα της 2ης ημέρας των αγωνισμάτων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Μεγάλων Αποστάσεων (Open Water) Ανδρών – Γυναικών & Νέων – Νεανίδων στην περιοχή Ada Ciganlija του Βελιγραδίου, την Πέμπτη (28/5). Η νεαρή πρωταθλήτρια του ΚΟ Καλαμαριάς, κατέκτησε το δεύτερο προσωπικό της χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση, αυτή τη φορά στα 5 χλμ. επιφάνεια Νεανίδων με επίδοση 49:13.95.

Είναι το πέμπτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής, μέχρι στιγμής, στους συγκεκριμένους αγώνες, μετά τα τέσσερα στην πρεμιέρα της Τετάρτης. Άλλα πλασαρίσματα των Ελλήνων αθλητών στα πρωϊνά αγωνίσματα: στα 5 χλμ. επιφάνεια Ανδρών, ο Ευάγγελος Σάββας Νικολαΐδης 5ος με 46:59.75.

Remaining Time-0:22

Fullscreen

Mute

Στα 5 χλμ. επιφάνεια Νεανίδων, η Σοφία Αναστασία Τσιάνου ήταν 6η με 51:51.75 και η Αφροδίτη Μπουσδούκη 7η με 52:14.41.. Στα 5 χλμ. επιφάνεια Νέων, ο Γιάννης Διαμαντίδης ήταν 7ος με 48:15.91.

 

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.