ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Βραβεύτηκαν Έλληνες εκπαιδευτές του Κραβ Μαγκά από τον Ισραηλινό στρατό !
Βραβεύτηκαν Έλληνες εκπαιδευτές του Κραβ Μαγκά από τον Ισραηλινό στρατό !
(Φώτο : ufight.gr)
28 Σεπ
0
Σχόλια

Βραβεύτηκαν Έλληνες εκπαιδευτές του Κραβ Μαγκά από τον Ισραηλινό στρατό !

Για πρώτη φορά Έλληνες εκπαιδευτές της Krav Maga Protection International, βραβεύτηκαν από το στρατό του Ισραήλ, για την εκπαίδευση κραβ μαγκά που παρείχαν σε στρατιώτες των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ IDF.

IDF: “Με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό για το έργο και την εκπαίδευσή σας για τους στρατιώτες…”

Πρόκειται για τον κύριο Χρήστο Οικονόμου Ιδρυτή/Επικεφαλής της Krav Maga Protection International και τον κύριο Νικόλαο Γιαννώρο Αρχιεκπαιδευτή της Krav Maga Protection International.

kmp 300456

Η βράβευση των Ελλήνων εκπαιδευτών από τον IDF, η οποία έγινε μέσα στο κέντρο εκπαιδεύσεων των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ, αναδεικνύει για άλλη μια φορά την σοβαρή και επαγγελματική πορεία του Οργανισμού.

Οι Έλληνες εκπαιδευτές είχαν πιστοποιηθεί το 2018, από τον αρχιεκπαιδευτή Κραβ Μαγκά του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ κύριο Μπόαζ Άβιραμ, ο οποίος πιστοποίησε και την KMP International, για την αυθεντικότητα της εκπαιδευτικής της ύλης.

Ενώ το 2019 οι ίδιοι εκπαιδευτές πιστοποιήθηκαν και από τον αρχιεκπαιδευτή της αντιτρομοκρατικής του Ισραήλ Masada, κύριο Γκάι Ρόζενφελντ.

kmp 621

 

 

Πηγή : ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.