ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | H Φλόγα για τους 4ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων θα ανάψει στο Παναθηναϊκό Στάδιο
H Φλόγα για τους 4ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων θα ανάψει στο Παναθηναϊκό Στάδιο
(Φώτο : gazzetta.gr)
28 Σεπ
0
Σχόλια

H Φλόγα για τους 4ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων θα ανάψει στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στις 12:00 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, θα γίνει η Τελετή Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για τους IV Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Gangwon 2024» που θα πραγματοποιηθούν στη Γκανγκουόν της Νότια Κορέας από τις 19 Ιανουαρίου έως τη 1η Φεβρουαρίου 2024.

Η Φλόγα θα ανάψει με τον παραδοσιακό τρόπο η Πρωθιέρεια Ξανθή Γεωργίου από τις αχτίδες του ήλιου και μετά το τέλος της συμβολικής Λαμπαδηδρομίας εντός του Σταδίου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ, Σπύρος Καπράλος θα την παραδώσει στην Οργανωτική Επιτροπή «Gangwon 2024».

Την εντυπωσιακή και άκρως συμβολική τελετή θα καλύψει ζωντανά το Olympic Channel ενώ επίσημοι και εκλεκτοί προσκεκλημένοι θα παραβρεθούν στο εμβληματικό Στάδιο για να την παρακολουθήσουν από κοντά.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της τελετής έχει η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου, υπό τη μουσική σε σύνθεση Δημήτρη Παπαδημητρίου. Τα κοστούμια των Ιερειών δημιούργησε η διάσημη σχεδιάστρια Ελένη Κυριάκου.

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.