ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κακοκαιρία Elias: Χτυπήθηκε με σφοδρότητα η Εύβοια – Κατολισθήσεις και πλημμυρισμένα σπίτια
Κακοκαιρία Elias: Χτυπήθηκε με σφοδρότητα η Εύβοια – Κατολισθήσεις και πλημμυρισμένα σπίτια
27 Σεπ
0
Σχόλια

Κακοκαιρία Elias: Χτυπήθηκε με σφοδρότητα η Εύβοια – Κατολισθήσεις και πλημμυρισμένα σπίτια

Με σφοδρότητα χτυπήθηκε η κακοκαιρία Elias και την Εύβοια προκαλώντας πολλά προβλήματα.

Στη Βόρεια Εύβοια εξαιτίας της κακοκαιρίας Elias υπήρξαν ραγδαίες βροχοπτώσεις με έντονη κεραυνική δραστηριότητα, με συνέπεια να πλημμυρίσουν σπίτια και οι κλήσεις στην Πυροσβεστική υπηρεσία να είναι συνεχείς.

Μεγάλες ποσότητες νερού έχουν πέσει στους δύο δήμους της Βόρειας Εύβοιας. Τα φαινόμενα είναι ιδιαίτερα έντονα στην Ιστιαία και την ευρύτερη περιοχή. Έχουν σημειωθεί μικρές κατολισθήσεις, ενώ καλείται η πυροσβεστική για να απομακρύνει δέντρα που έχουν ξεριζωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες στις Ροβιές κόπηκαν δρόμοι και πλημμύρισαν σπίτια.

Στις Ροβιές έπεσαν 160mm νερού, 150mm στην Βατερή και 120mm στην Λίμνη…

Από τις 4:00 το πρωί δοκιμάζεται και η Χαλκίδα. Μεγάλος όγκος νερού πέφτει μέσα στην πόλη, με την πυροσβεστική υπηρεσία να παρεμβαίνει για απάντληση υδάτων στα πλημμυρισμένα υπόγεια.

Λίγο μετά τις 5:00 το πρωί σημειώθηκε διακοπή ρεύματος σε μία μεγάλη περιοχή βόρεια της Χαλκίδας, ενώ η κεραυνική δραστηριότητα είναι ακατάπαυστη. Η νύχτα έγινε μέρα στη κυριολεξία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.