ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Βόλος: Παραλίγο να την στραγγαλίσει πριν τον συλλάβουν – Αποκαλύψεις για το μαρτύριο μάνας και κόρης
Βόλος: Παραλίγο να την στραγγαλίσει πριν τον συλλάβουν – Αποκαλύψεις για το μαρτύριο μάνας και κόρης
(Φωτο: newsit.gr)
23 Σεπ
0
Σχόλια

Βόλος: Παραλίγο να την στραγγαλίσει πριν τον συλλάβουν – Αποκαλύψεις για το μαρτύριο μάνας και κόρης

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Βόλο, όπου 28χρονος Αλβανός κακοποιούσε καθημερινά τη σύζυγό του και επί δύο χρόνια την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι, μαζί με την τρίχρονη κόρη τους.

Το μαρτύριο μάνας και κόρης, στο Βόλο, έλαβε τέλος το μεσημέρι της Παρασκευής (22.09.2023), όταν 45χρονη γειτόνισσα άκουσε τις φωνές της 22χρονης και ειδοποίησε την αστυνομία. Η ίδια, μάλιστα, έσπευσε στο σπίτι για να βοηθήσει τη γυναίκα, αλλά ο 28χρονος την απείλησε και την χτύπησε στο πρόσωπο.

Μετά τη σύλληψη του, οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο δράστης παραλίγο να στραγγαλίσει τη σύζυγο του, η οποία έφερε σημάδια από γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα της, αλλά και σημάδια στο λαιμό.

Η 22χρονη, επίσης από την Αλβανία, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο 28χρονος δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι, με εξαίρεση ελάχιστες φορές που βγήκαν μαζί, ενώ για πέντε μήνες, τόσο η ίδια, όσο και η κόρη τους, ήταν φυλακισμένες στο διαμέρισμα και δεν τους επέτρεπε να βρίσκονται ούτε στην αυλή.

Έτσι άρχισε ο εφιάλτης

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αλβανία όταν η κοπέλα ήταν μόλις 18 ετών, σε έναν γάμο «αναγκαστικό» και κανονισμένο από την οικογένειά της και περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα απέκτησαν μαζί ένα παιδί. Πριν δύο χρόνια, το 2021, ο 28χρονος μετοίκησε με την νεαρή και το μωρό στην Ελλάδα, σε περιοχή λίγο έξω από τον Βόλο, όπου εργάζεται ως οικοδόμος…

Ο 28χρονος βρίσκεται σε κράτηση, ενώ αντιμετωπίζει δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό για παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη, πράξη που σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα ισούται με βαριά σωματική βλάβη.

Ο ίδιος οδηγήθηκε χθες ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή, από τους οποίους έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη (26.09.2023).

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.