ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ξεσπά η Κούλα Αρμουτίδου: «Αν οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους, το παιδί μου θα ήταν ζωντανό»
Ξεσπά η Κούλα Αρμουτίδου: «Αν οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους, το παιδί μου θα ήταν ζωντανό»
(Φώτο : znews.gr)
21 Σεπ
0
Σχόλια

Ξεσπά η Κούλα Αρμουτίδου: «Αν οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους, το παιδί μου θα ήταν ζωντανό»

Ξέσπασε στον αέρα της Super Κατερίνας η μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη καθώς αναβίωσε στον Άρειο Πάγο η υπόθεση δολοφονίας της.

Οι κατηγορούμενοι ζητούν αναίρεση της απόφασης ενώ η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου συνηγόρησε για το αντίθετο.

Ο ένας εκ των δύο καταδικασμένων δολοφόνων, ο 26χρονος Ροδίτης, μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή και δήλωσε ότι δεν φταίει εκείνος, ότι είναι αριστερόχειρας. «Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της» είπε.

Η Κούλα Αρμουτίδου ήταν καταπέλτης σε όσα είπε στην εκπομπή.

«Δεν ακούσαμε ούτε ένα συγγνώμη από τους δολοφόνους του παιδιού και τις οικογένειές τους. Προσπαθούν να βρουν απάνθρωπα στοιχεία.

Αυτός ο Αμπράζης (συνήγορος του Ροδίτη) ξεκίνησε την αγόρευσή του λέγοντας ότι δεν πρόκειται για αποτρόπαιη δολοφονία. Άκουσον άκουσον!

Δηλαδή τι έπρεπε, τα δυο τσογλάνια να την κομματιάζανε και να πετούσαν τα κομμάτια του παιδιού στη θάλασσα;» ξεκίνησε να λέει.

«Εξουθενώσανε το παιδί μου, το πολτοποιήσανε, το βιάσανε και το τραβούσανε σαν σάκο του μποξ και το πετάξανε ζωντανό χωρίς ενσυναίσθηση. Οι τελευταίες κουβέντες του παιδιού μου ήταν “θα σας βρει ο πατέρας μου”. Αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα που τα ανδρώσανε και τα αναθρέψανε σε ανεπαρκέστατες οικογένειες, με γονείς που με τους παράδες τους κάνανε επίδειξη δύναμης και την πλήρωσε το δικό μου παιδί.

Δεν θέλω τη συγγνώμη τους γιατί θα ερεθίσουν πιο πολύ το θυμικό μου αλλά έτσι για τη μνήμη του παιδιού να πουν κάτι.

Μάθανε με τα λεφτά και τις διασυνδέσεις, είναι και χορηγοί κάποιου κόμματος και έχουν και τους δικηγόρους.

Η κουφή γιαγιά δεν άκουσε τις τσιρίδες του παιδιού μου.

Πρέπει να κατεβούμε στα πεζοδρόμια όλοι εμείς που χάσαμε τα παιδιά μας και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο, το σεβασμό στη ζωή. Να διαγράψουν τον παρόντα νόμο και τα ισόβια είναι ισόβια και να συμπεριλάβουν τον όρο γυναικοκτονία και οικογενειοκτονία γιατί εγώ είμαι πεθαμένη ζωντανή και ο πατέρας της το ίδιο» ανέφερε.

Η κυρία Αρμουτίδου ξέσπασε όταν ο Σταύρος Μπαλάσκας θέλησε να επισημάνει ότι οι αστυνομικοί που ανέκριναν τους δολοφόνους κατέγραψαν πόσο αμετανόητοι ήταν.

«Βλέπω με μεγάλη επιφύλαξη την Αστυνομία από τότε που το παιδί μου κατέθεσε για τον βιασμό και το διώξανε σαν σκουπίδι. Αν κάνανε τη δουλειά τους και μας ειδοποιούσαν, το παιδί μου θα ήταν ζωντανό. Η υπόθεση του βιασμού μπήκε στα συρτάρια. Δεν θέλω να τους ξέρω!» είπε σε πολύ έντονο τόνο χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις για τους αστυνομικούς που δεν έδωσαν σημασία στις καταγγελίες της κόρης της.

Όσα είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Αλλά και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε στην ΕΡΤ για την υπόθεση.

«Με πιάνουν τα γέλια όταν μιλάμε για το τεκμήριο της αθωότητας. Όταν οι εγκληματικές ενέργειες και οι τρόποι με τους οποίους μεταχειρίστηκαν το κορίτσι μας και οι βασανισμοί που δέχτηκε είναι πασιφανείς, τότε για ποιο τεκμήριο της αθωότητας μιλάμε;» ανέφερε ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως «αυτά τα δύο μπουμπούκια ήταν γνωστά στην κοινωνία της Ρόδου».

«Επικαλούνται το τεκμήριο της αθωότητας και εσφαλμένη εφαρμογή του νόμου επειδή κατά τη διάρκεια της δίκης η κοινή γνώμη ήταν στραμμένη εναντίον τους» είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

 

Πηγή : znews.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.