ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Blue Horizon - Δικηγόρος οικογένειας Αντώνη: «Όλο το πλήρωμα έχει συνεννοηθεί για να κουκουλωθεί το θέμα»
Blue Horizon – Δικηγόρος οικογένειας Αντώνη: «Όλο το πλήρωμα έχει συνεννοηθεί για να κουκουλωθεί το θέμα»
(Φωτο: kathimerini)
13 Σεπ
0
Σχόλια

Blue Horizon – Δικηγόρος οικογένειας Αντώνη: «Όλο το πλήρωμα έχει συνεννοηθεί για να κουκουλωθεί το θέμα»

Για απόπειρα συγκάλυψης από το πλήρωμα του Blue Horizon του τρόπου με τον οποίο σκοτώθηκε ο 36χρονος Αντώνης ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο, έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου άνδρα, Απόστολος Λύτρας.

Μάλιστα ο κ. Λύτρας σχολιάζοντας τα ηχητικά ντοκουμέντα, στα οποία ακούγεται ο ύπαρχος να χαρακτηρίζει «παλαβό» και «μαύρο, Πακιστανό» τον 36χρονο, ζητάει να αποδοθούν και ρατσιστικά κίνητρα στο έγκλημα.

«Βλέπουμε για τον ύπαρχο ότι υπάρχουν μέχρι και ρατσιστικά κίνητρα. Από εκεί και μετά είναι δεδομένο ότι όλο το πλήρωμα έχει συνεννοηθεί πως θα κουκουλώσει το όλο θέμα και τι θα πούνε. Να πούνε τα ίδια πράγματα, αυτό προκύπτει από το ηχητικό ντοκουμέντο, να μην ανοίξει μύτη. Εάν δεν υπήρχε το βίντεο δεν θα άνοιγε μύτη» είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News στο Mega.

 

 

Πηγή: news247.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.