ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πετρούνιας: «Ήμασταν στην Ουγγαρία και έβαλα τα κλάματα, είμαστε όλοι δίπλα στους πληγέντες» (βίντεο)
Πετρούνιας: «Ήμασταν στην Ουγγαρία και έβαλα τα κλάματα, είμαστε όλοι δίπλα στους πληγέντες» (βίντεο)
(Φώτο : gazzetta.gr)
13 Σεπ
0
Σχόλια

Πετρούνιας: «Ήμασταν στην Ουγγαρία και έβαλα τα κλάματα, είμαστε όλοι δίπλα στους πληγέντες» (βίντεο)

O Έλληνας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε συγκλονισμένος από όσα άφησε πίσω του η φονική κακοκαιρία Daniel.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε από το Σομπατέλι, όπου συμμετείχε στο Παγκόσμιο Challenge Cup ρυθμικής γυμναστικής. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων, όμως εν τέλει δεν αγωνίστηκε, καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει κάποια νέα φλεγμονή.

Στο αεροδρόμιο τον «υποδέχτηκε» η κάμερα του ΑΝΤ1 και ο 32χρονος πρωταθλητής αναφέρθηκε στις καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel. «Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο με τη Βασιλική (Μιλλούση) τώρα που ήμασταν στην Ουγγαρία και έβαλα τα κλάματα. Δεν είχα έτσι κι αλλιώς καμία διάθεση να κάνω αγώνα με αυτά που έβλεπα και μάθαινα.

Είμαστε όλοι δίπλα σε όλο αυτό. Αύριο ξεκινάει και το γυμναστήριο να συγκεντρώνει πράγματα να στείλουμε στους πληγέντες. Εύχομαι να μη συμβαίνουν τέτοια πράγματα, είναι τραγικά. Κουράγιο στις οικογένειες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα για τα αγωνιστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφέρθηκε στην επιλογή να μην κατέβει στον τελικό λέγοντας: «Όντας 32 χρονών και δύο φορές χειρουργημένος, πρέπει να σεβαστώ το σώμα μου. Δε ρισκάρω να βγάλω μία ακόμα φλεγμονή» και καταλήγοντας ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή ο ορίζοντάς μου είναι οι Ολυμπιακοί στο Παρίσι. Από ‘κει και μετά θα κάνω ένα break και θα αρχίσω να συζητάω τι θα γίνει».

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.