ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Blue Horizon - Οργή από τους συγγενείς του Αντώνη: «Δεν ντρέπονται λίγο; Τα γαϊδούρια...»
Blue Horizon – Οργή από τους συγγενείς του Αντώνη: «Δεν ντρέπονται λίγο; Τα γαϊδούρια…»
(Φώτο : newsbomb.gr)
13 Σεπ
0
Σχόλια

Blue Horizon – Οργή από τους συγγενείς του Αντώνη: «Δεν ντρέπονται λίγο; Τα γαϊδούρια…»

Ξεχειλίζει η οργή ανάμεσα στους συγγενείς του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη, τον οποίον έσπρωξαν από τον καταπέλτη του Blue Horizon μέλη του πληρώματος του πλοίου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η αδελφή του 36χρονου μιλά για Αντώνη που όπως λέει δεν είχε προκαλέσει ποτέ πρόβλημα σε κανέναν.

«Από τα καλά παιδιά ήταν δεν είχε πειράξει κανέναν δεν πείραζε κόσμο αγαπούσε τον κόσμο παντού βοηθούσε παντού», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Γιατί κανένας δεν έκανε κάτι και το πλοίο αναχώρησε;», αναρωτιέται

Η Γωγώ έπειτα αναφέρει ότι πλέον επιθυμεί την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων«Να τους κλείσουν φυλακή, γιατί αυτό τους χρειάζεται, δεν ντρέπονται λίγο τα γαϊδούρια; Τον χτυπήσαν τον Αντώνη τον χτυπήσαν στο στήθος και έπεσε κάτω».

Ξέσπασε ο αδερφός του Αντώνη: «Αν δεν υπήρχε βίντεο θα έλεγαν ότι γλίστρησε»

Ο Νίκος Καργιώτης, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και υποστήριξε πως αν δεν υπήρχαν τα αποκαλυπτικά βίντεο τότε θα είχε επιχειρηθεί συγκάλυψη του συμβάντος.

«Είναι ένα μεγάλο σοκ όλο αυτό. Δεν μπορώ να το καταλάβω ακόμα γιατί έχει γίνει όλο αυτό… Γιατί;» ανέφερε ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη και υποστήριξε πως αν δεν υπήρχαν τα βίντεο «θα λέγαμε ότι γλίστρησε ή ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους». Μάλιστα, έσπευσε να ευχαριστήσει όλους όσοι έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα βίντεο.

«Ήταν άδικο όλο αυτό που έκαναν. Το παιδί δεν πείραζε κανέναν, πιθανώς να τον γνώριζαν εκεί. Δεν υπάρχουν λόγια», ξέσπασε στη συνέχεια και υπογράμμισε πως «Στον Αντώνη άρεσαν πολύ τα ταξίδια και συχνά ταξίδευε με προορισμό την Αθήνα, έχοντας πάντα μαζί του εισιτήριο».

Τέλος, αν ποτέ συναντούσε τον ύπαρχο το μόνο που θα τον ρωτούσε θα ήταν «γιατί».

Blue Horizon: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο – «Ένας μ… παλαβός έπεσε στη θάλασσα»

Eν τω μεταξύ, αδιανόητοι είναι οι χαρακτηρισμοί από τον ύπαρχο και τον πλοίαρχο του Blue Horizon για τον Αντώνη.

«Ένας μ… παλαβός, έπεσε στη θάλασσα», ακούγεται στο ντοκουμέντο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, ενώ χαρακτηριστικά ακούγεται επίσης και η φράση «κονομήσαμε»

Στη συνέχεια, ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος συνεννοούνται μεταξύ τους για το τι θα πουν στους αρμόδιους για το περιστατικό.

Οι δύο τους συνεχίζουν, και ακούγεται από τον ύπαρχο πως «νόμιζα ότι ήταν μαύρος, Πακιστανός και δεν είχε εισιτήριο».

Ο διάλογος πλοιάρχου και υπάρχου του Blue Horizon

Πλοίαρχος: Ρε τον μ…ρε. Τώρα οικονομίσαμε. Δεν τον έσπρωξε το πλήρωμα. Πήγε να τον βγάλει το πλήρωμα. Πάρε μία τον… θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε… μη πει πολλά.

Ύπαρχος: Αυτός είχε ξεκινήσει το βαπόρι και πήγαινε μπροστά και πήγε να ανέβει πάνω στον καταπέλτη…δίπλα, δίπλα. Στον καταπέλτη ήταν. Ένας παλαβός ήταν. Εκείνη την ώρα που έδεσαν εγώ τον κάβο ήταν δίπλα μου. Του λέω: ‘’Ταξιδεύεις;’’ ΄΄όχι μου λέει και μετά ανέβηκε, μπαίνει μέσα.

Πλοίαρχος: Αμέσως ενημέρωσα το traffic και το λιμενικό. Έκοψα και την κίνηση, έκανα κράτη για να μειώσω τα απόνερα. Μετά δεν ξέρω τι έγινε από εκεί. Εγώ τον είδα ναι. Μάλιστα τον είδε και το Έλυρος, φώναξε ο καπετάνιος από το Έλυρος…κολυμπούσε.

Ύπαρχος: Του λέω βγες έξω… βγες έξω.

Πλοίαρχος: Ο αξιωματικός που τον είδε κολυμπούσε.

Ύπαρχος: Πάει να βγει έξω… βγαίνει έξω, ξανά μπαίνει μέσα και έπεσε στην θάλασσα.

Πλήρωμα: Αυτός ήταν απέξω.

Ύπαρχος: Ναι, είχαμε κλείσει καταπέλτη, των οχημάτων, ναι. Αυτός ήταν στη πίντα, καθότανε και μετά πήρε δρόμο να μπει μέσα. Τελευταίος, τελευταίος. Είχαμε ξεκινήσει, προχωρούσε το βαπόρι μπροστά. Είχαμε αμολήσει, ναι.

Πλοίαρχος: Ξαφνικά είδα από την κάμερα έναν επιβάτη, ο οποίος προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε. Πώς έγινε αυτό ρε…;

Ύπαρχος: Τίποτα, δεν με βλέπω καλά.

«Νόμιζα ότι ήταν Πακιστανός»

«Εγώ νόμιζα ότι δεν είχε εισιτήριο. Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός, γιατί καθόταν εκεί απ’ έξω και γύριζε γύρω – γύρω. Μα δεν μας έδειξε κανένα εισιτήριο. Εμένα το μόνο που μου είπε ήταν “εγώ θα ταξιδέψω”», είπε ακόμα ο ύπαρχος προς το πλοίαρχο.

Ύπαρχος: Θέλω να δηλώσω μεταμέλεια στην οικογένεια

Σε νέα δήλωση μέσα από τη φυλακή, προχώρησε ο ύπαρχος του Blue Horizon. Όπως είπε δεν είχε πρόθεση να χάσει τη ζωή του ο Αντώνης Καργιώτης και τόνισε πως θέλει να αποδείξει τη μεταμέλειά του.

«Eίμαι ειλικρινά συντετριμμένος για την εξέλιξη του γεγονότος στον καταπέλτη του πλοίου στο οποίο εργαζόμουν. Νιώθω πραγματικά θλίψη έχοντας αντιληφθεί πλήρως ότι ένας νέος άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κανένα σκοπό και καμία πρόθεση να χάσει ο άνθρωπος αυτός τη ζωή του», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα ήταν αυτό. Νιώθω ότι εάν το πλοίο δεν ξεκινούσε στην κίνηση του και ο καταπέλτης παρέμενε στον ντόκο ο Αντώνης σήμερα θα ζούσε και εγώ δεν θα αντιμετώπιζα ότι αντιμετωπίζω τώρα. Δυστυχώς δεν μπορούσα να προβλέψω τη συγκεκριμένη εξέλιξη».

Κλείνοντας, επεσήμανε: «Ελπίζω κάποια στιγμή εμπράκτως να δηλώσω τη μεταμέλεια στην οικογένεια. Δεν θέλω τα παιδιά μου να αντιμετωπίζονται ως παιδιά ενός δολοφόνου».

 

Πηγή : newsbomb.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.