ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συγκλονιστικό στιγμιότυπο: Πεζοναύτης ξαπλώνει στις λάσπες για να περάσουν πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς
Συγκλονιστικό στιγμιότυπο: Πεζοναύτης ξαπλώνει στις λάσπες για να περάσουν πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς
(Φωτο: protothema.gr)
12 Σεπ
0
Σχόλια

Συγκλονιστικό στιγμιότυπο: Πεζοναύτης ξαπλώνει στις λάσπες για να περάσουν πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς

Οι Ένοπλες Δυνάμεις τις τελευταίες μέρες συμμετέχουν στους απεγκλωβισμούς πλημμυροπαθών από τον θεσσαλικό κάμπο. Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλονιστικές εικόνες αυταπάρνησης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που με αυτοθυσία σώζουν ζωές.

 

«Ένα τεράστιο “Εύγε”, ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” και απεριόριστος, βαθύς σεβασμός στον κόπο, στο μόχθο, στον ιδρώτα σας και στην απόλυτη αφοσίωση σας στον Σκοπό….Συνεχίστε με ΕΜΜΟΝΗ να σώζετε ανθρώπινες ζωές, να απαλύνετε τον ανθρώπινο πόνο και να βοηθάτε τους συνανθρώπους μας!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας ακόμα μια φορά στο πλευρό της κοινωνίας, για όσο χρειάζεται, όπου χρειάζεται και με όλα τα μέσα που διαθέτουν. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! Είμαστε όπου μας χρειάζεται η ΕΛΛΑΔΑ και συνεχίζουμε!!», έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Μάλιστα ο κ. Φλώρος συνόδευσε την ανάρτησή του με φωτογραφίες όπου απεικονίζονται άνδρες της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών να απεγκλωβίζουν ηλικιωμένους, ξαπλώνοντας, μάλιστα στις λάσπες προκειμένου να περάσουν με ασφάλεια οι πλημμυροπαθείς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.