ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μπέος: Δίνω μισθούς ενός χρόνου, να δώσουν 2 μηνιάτικα και οι βουλευτές για τους πλημμυροπαθείς
Μπέος: Δίνω μισθούς ενός χρόνου, να δώσουν 2 μηνιάτικα και οι βουλευτές για τους πλημμυροπαθείς
(Φωτο: protothema.gr)
10 Σεπ
0
Σχόλια

Μπέος: Δίνω μισθούς ενός χρόνου, να δώσουν 2 μηνιάτικα και οι βουλευτές για τους πλημμυροπαθείς

Για μια καταστροφή που ούτε ντοκιμαντέρ δεν έχουν καταφέρει να τα αποτυπώσουν μετά την κακοκαιρία «Daniel, κάνει λόγο ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σε συνεντεύξη του στον ΣΚΑΙ.

«Δεν είναι ώρα για κλάματα αλλά για λύσεις» σημειώνει χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η υδροδότηση. Όπως λέει ο κ. Μπέος, θα χρειαστεί αρκετός καιρός, ακόμα και 15-20 ημέρες, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Οι αγωγοί, πρόσθεσε, έχουν καταστραφεί ολοσχερώς «έχουν γίνει κομμάτια».

Ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι βρίσκεται στην περιοχή κυβερνητικό κλιμάκιο όπου καταγράφει τις ζημιές. Τόνισε ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να δώσει τον μισθό του για 6 μήνες, ακόμη και για έναν χρόνο ώστε να βοηθήσει στην αποκατάσταση των έργων και κάλεσε τους 300 βουλευτές να παραιτηθούν της αποζημίωσής τους για δύο μήνες προκειμένου να ενισχυθούν οι άνθρωποι που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τις πλημμύρες.

Τέλος, ο Αχιλλέας Μπέος, υποστήριξε ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μεταξύ άλλων, να μην αναβληθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς θέλει να κριθεί και κατά την διάρκεια της κρίσης από τους συμπολίτες του.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.