ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονιστικός Πετρούνιας – «Το μυαλό μου στις οικογένειες που θρηνούν»
Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονιστικός Πετρούνιας – «Το μυαλό μου στις οικογένειες που θρηνούν»
(Φώτο : newsbomb.gr)
10 Σεπ
0
Σχόλια

Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονιστικός Πετρούνιας – «Το μυαλό μου στις οικογένειες που θρηνούν»

Ο τελικός του Σομπατέλι δεν θα βρει τον Λευτέρη Πετρούνια να συμμετέχει. Ο Έλληνας κορυφαίος γυμναστής, αποφάσισε να μην πιέσει το σώμα του πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που είναι ο στόχος του. Το ανακοίνωσε ο ίδιος, τονίζοντας μάλιστα πως θα ήταν εύκολος τελικός.

Παράλληλα, ο Πετρούνιας θέλησε να πει κάτι και για τους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες που «χτυπήθηκαν» απ’ την κακοκαιρία Daniel στις περιοχές της Θεσσαλίας. Με τις μεγάλες πλημμύρες να έχει φέρει θύματα, αγνοούμενους και φυσικά τεράστιες καταστροφές «εξαφανίζοντας» χωριά ολόκληρα.

Ο Πετρούνιας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η χθεσινή μου απόδοση στον προκριματικό του Σομπατέλι ήταν ακριβώς όπως το είχαμε σχεδιάσει, τόσο στην εκτέλεση όσο και στην βαθμολογία.

Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ πριν το κρίσιμο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πρόκρισης σε Ολυμπιακούς Αγώνες που είναι σε 2 εβδομάδες.

Θα αποσύρω την συμμετοχή από έναν ομολογουμένως εύκολο τελικό καθώς δεν θέλω να ρισκάρω και να πιέσω το σώμα μου σε δυο συνεχόμενες μέρες αγώνα.

Το μυαλό μου είναι στις οικογένειες που θρηνούν, στις ατέλειωτες καταστροφές που έχει υποστεί η χώρα και στους ανθρώπους που μένουν πίσω και πρέπει να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή. Καλό κουράγιο, εύχομαι γρήγορα να βρείτε δύναμη και να χαμογελάσετε ξανά».

 

Πηγή : newsbomb.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.