ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κακοκαιρία – Θεσσαλία: Μήνυμα του 112 για ετοιμότητα εκκένωσης σε 25 οικισμούς
Κακοκαιρία – Θεσσαλία: Μήνυμα του 112 για ετοιμότητα εκκένωσης σε 25 οικισμούς
(Φωτο: INTIME)
09 Σεπ
0
Σχόλια

Κακοκαιρία – Θεσσαλία: Μήνυμα του 112 για ετοιμότητα εκκένωσης σε 25 οικισμούς

Το ένα μετά το άλλο φτάνουν τα μηνύματα από το 112 στις περιοχές που χτυπήθηκαν ανελέητα στη Θεσσαλία, από την κακοκαιρία Daniel.

Το απόγευμα του Σαββάτου χτύπησε μήνυμα του 112 σε 25 οικισμούς της Λάρισας, προειδοποιώντας τους κατοίκους για ενδεχόμενο άμεσης εκκένωσης εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο από τις Αρχές.

Μήνυμα 112 έλαβαν οι κάτοικοι σε: Κάτω Ραψάνη, Ιτέα, Τέμπη, Βόννη, Μακρυχώρι, Ευαγγελισμός, Μεσάγκαλα, Στόμιο, Αναγέννηση, Μέλια, Μόδεστο, Πρόδρομος, Γλαύκη, Πλατύκαμπος, Ελευθέριο, Δήμητρα, Νεοχώρι, Νάματα, Καστρί, και Κάτω Αμυγδαλή.

Νωρίτερα ήχησε το 112 για εκκένωση και του Ομορφοχωρίου, στο Κιλελέρ, λόγω των πλημμυρικών φαινομένων.

Πριν από λίγο, εστάλη μήνυμα του 112 για τις περιοχές Αλεξανδρινή, Παλαιόπυργος, Μεσάγκαλα, Ομόλιο, Στόμιο, Καστρί Λουτρό και Κουλούρα.

«Παραμείνετε σε ετοιμότητα λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα.

Λίγα λεπτά αργότερα εστάλη 112 και στις περιοχές Μεσάγκαλα και Στόμιο, αλλά και σε Αναγέννηση, Μέλια, Μόδεστο, Πρόδρομο, Γλαύκη, Πλατύκαμπο, Ελευθέριο, Δήμητρα, Νεοχώρι, Νάματα, Καστρί, Κάτω Αμυγδαλή.

Μήνυμα εκκένωσης από το 112 εστάλη στους κατοίκους του Ομορφοχωρίου του Κιλελέρ, με εντολή να κατευθυνθούν προς τον Πλατύκαμπο Λάρισας λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων.

Ταυτόχρονα, ενισχύονται τα φράγματα στις όχθες του Πηνειού ενώ συνεχίζονται οι απεγκλωβισμοί κατοίκων στη Λάρισα και το χωριό της Πηνειάδας.

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.