ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πινγκ Πονγκ: To χάλκινο μετάλλιο στο διπλό ανδρών οι Γιώργος και Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος
Πινγκ Πονγκ: To χάλκινο μετάλλιο στο διπλό ανδρών οι Γιώργος και Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος
(Φώτο : gazzetta.gr)
07 Σεπ
0
Σχόλια

Πινγκ Πονγκ: To χάλκινο μετάλλιο στο διπλό ανδρών οι Γιώργος και Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος

Το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό ανδρών στο βαλκανικό πρωτάθλημα κατέκτησαν τα αδέλφια Γιώργος και Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν τα αδέρφια Γιώργος και Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος το πρωί της Τετάρτης (6/9) στο διπλό ανδρών, στο βαλκανικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Αλμπένα.

Στον συναρπαστικό ημιτελικό με τους οικοδεσπότες Βούλγαρους Βλαντιμίρ Πέτκοφ/Πετιό Κράστεφ είχαν ξεκάθαρα την ευκαιρία για την 3η σερί νίκη στο ταμπλό, καθώς προηγήθηκαν με 2-0 σετ. Στο τέλος όμως, κάμφθηκαν με 3-2 και δεν μπόρεσαν να πάρουν αυτό που άξιζαν, δηλαδή την πρόκριση στον τελικό.

Αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή, που ολοκλήρωσε την αγωνιστική παρουσία της στη Βουλγαρία, καθώς προηγήθηκε το χρυσό στο ομαδικό ανδρών. Ο απολογισμός είναι θετικός και σαφώς υπήρχε η δυνατότητα και για άλλες θέσεις στο βάθρο.

ping pong valkaniko

Στη διοργάνωση πήραν επίσης μέρος οι Τάσος Ρηνιώτης, Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης, Νίκος Αντωνιάδης, Μαλαματένια Παπαδημητρίου, Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα, Αλίκη Κιούφη και Ιωάννα Γερασιμάτου. Στην τεχνική καθοδήγηση ήταν ο Περιφερειακός προπονητής της Πάτρας Σωτήρης Ζήκος στους άνδρες και ο εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Καρύτσας στις γυναίκες. Εκπροσώπησε την ΕΦΟΕπΑ στο συνέδριο της Βαλκανικής Ένωσης και συνόδευσε την αποστολή η ειδική γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ξένια Στάθη.

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.