ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πυγμαχία: Με ελεύθερη είσοδο το Διεθνές κύπελλο «Βασίλης Τόπαλος»
Πυγμαχία: Με ελεύθερη είσοδο το Διεθνές κύπελλο «Βασίλης Τόπαλος»
(Φώτο : ufight.gr)
05 Σεπ
0
Σχόλια

Πυγμαχία: Με ελεύθερη είσοδο το Διεθνές κύπελλο «Βασίλης Τόπαλος»

Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες για τον διεθνή πυγμαχικό αγώνα που θα γίνει στη μνήμη του αδικοχαμένου Βασίλη Τόπαλου στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου, το διάστημα 12-17 Σεπτεμβρίου.

Η πυγμαχική ομοσπονδία με την τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμος Αθήνας και Περιφέρεια Αττικής) πραγματοποίησαν πριν μερικές ημέρες συνέντευξη Τύπου, στην οποία μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης, προανήγγειλε και την απόκτηση ενός ρινγκ ολυμπιακών προδιαγραφών, για την προετοιμασία των αθλητών στην προσπάθειά τους να πάρουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΠΓΣ, έφερε και μία ωραία είδηση καθώς η ομοσπονδία αποφάσισε να πραγματοποιήσει έρανο για τον μικρό Γιάννη Κορολόγο, που παλεύει για τη ζωή του προσβεβλημένος από σπάνια μορφή επιθετικού καρκίνου.

Τα χρήματα θα μαζευτούν από όσους θέλουν να συνδράμουν, ενώ πρέπει να τονιστεί πως η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη στην διάρκεια των αγώνων.

«Η Ομοσπονδία μας επανέρχεται στη διοργάνωση μεγάλων διεθνών διοργανώσεων, με τη διοργάνωση του διεθνούς κυπέλλου πυγμαχίας ‘ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΠΑΛΟΣ’, που θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου πρωταθλητή Ελλάδος στην Πυγμαχία, Βασίλη Τόπαλου. Απώτερος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ετήσιο διεθνές αθλητικό γεγονός, το οποίο θα παγιωθεί και θα γίνει θεσμός, έτσι ώστε κάθε χρόνο η οικογένεια της παγκόσμιας πυγμαχίας να τιμά την μνήμη του αγαπημένου Βασίλη. Διότι για όλους εμάς ο Βασίλης ήταν και θα παραμείνει ένας μικρός «Περήφανος ήρωας», που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και θα παραμείνει μαζί μας για πάντα. Ο Βασίλης, είναι ένας ήρωας για όλη την οικογένεια της ελληνικής πυγμαχίας, η οποία τον τιμά σε κάθε πρωτοβουλία και κάθε ενέργειά της, και δεν τον ξεχνά» ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χάρης Μαριόλης.

Η διοργάνωση θα αρχίσει στις 12 Σεπτεμβρίου με την τελετή έναρξης (20:00), ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 13 ως τις 17 του μηνός, με ώρα έναρξης στις 17:00 το απόγευμα. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος της τελευταίας ημέρας, θα ακολουθήσει η τελετή λήξης και συναυλία.

 

Πηγή : ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.