ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ασημένιο μετάλλιο η εθνική στο μικτό κόμπο στο παγκόσμιο παίδων-κορασίδων στη Βάρη
Ασημένιο μετάλλιο η εθνική στο μικτό κόμπο στο παγκόσμιο παίδων-κορασίδων στη Βάρη
(Φωτο: gazzetta.gr)
04 Σεπ
0
Σχόλια

Ασημένιο μετάλλιο η εθνική στο μικτό κόμπο στο παγκόσμιο παίδων-κορασίδων στη Βάρη

To ασημένιο μετάλλιο στο μικτό κόμπο κατέκτησε η εθνική ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης παίδων-κορασίδων, που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη.

Η εθνική ομάδα έκανε μια καταπληκτική εκτέλεση του προγράμματός της και βαθμολογήθηκε με 229,7063 β. που την έφερε στη δεύτερη θέση στον κόσμο, αφήνοντας πίσω ομάδες από παγκόσμιες παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος. Είναι το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία για την Ελλάδα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας.

Την ομάδα μας συνέθεσαν οι: Αντωνία Μπόκου, Νικολέττα Καλτσογιάννη, Εστέλλα Καραμανίδου, Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, Αργυρίνα Κοντού, Άρτεμη Κουτράκη, Ηλέκτρα Ράπτη, Βασιλική Θάνου, Δανάη Τσαπραλή, Γεωργία Μυρτώ Ζαγκανά. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε τελικά η Ιαπωνία με 242,4022 βαθμούς και το χάλκινο η Ισπανία με 228,4660 β.

Στην 4η θέση η Καραμανίδου στο ελεύθερο σόλο

Πολύ κοντά στο μετάλλιο έφτασε η Εστέλλα Καραμανίδου στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο σόλο, αλλά δεν το κατάφερε για λιγότερο από έναν βαθμό, παίρνοντας τελικά την επίσης τιμητική 4η θέση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε μια ωραία προσπάθεια και βαθμολογήθηκε με 246,6995 β. για την εκτέλεση του προγράμματός της, αλλά δεν μπόρεσε να πλασαριστεί στα μετάλλια, καθώς η Γιαπωνέζα Νάο Σιραχάσε, που πήρε το χάλκινο, συγκέντρωσε 247,4656, δηλαδή μόλις 0,7661 του βαθμού περισσότερο. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γαλλίδα Ρομάν Τεμεσσέκ με 261,6123 β. και το ασημένιο η Αμερικανίδα Κανάκο Φιλντ με 249,5852.

Την Κυριακή (3/9), τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, στις 9:30, αγωνίζονται οι Εστέλλα Καραμανίδου / Βασιλική Θάνου, στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο ντουέτου και το 18:30, η εθνική ομάδα στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο ομαδικό.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.