ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αχιλλέας Χρυσίδης : «Στο βάθρο ένιωσα τόση υπερηφάνεια!»
Αχιλλέας Χρυσίδης : «Στο βάθρο ένιωσα τόση υπερηφάνεια!»
(Φώτο : ufight.gr)
04 Σεπ
0
Σχόλια

Αχιλλέας Χρυσίδης : «Στο βάθρο ένιωσα τόση υπερηφάνεια!»

Ο Αχιλλέας Χρυσίδης συγκλόνισε με την προσπάθειά του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U20 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 130κ.

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις έφτασε έως το μετάλλιο και απέδειξε ότι είναι ένα μεγάλο ταλέντο που μπορεί να φέρει διακρίσεις στο στιλ της ελληνορωμαϊκής.

Ο Αχιλλέας Χρυσίδης μίλησε για την τεράστια αυτή επιτυχία, τα έντονα συναισθήματα που ένιωσε όταν ανέβηκε στο βάθρο και φυσικά τον… μικρό τελικό!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αχιλλέα Χρυσίδη

ΕΡ: Αχιλλέα συγχαρητήρια είσαι χάλκινος Παγκόσμιο πρωταθλητής. Πως βιώνεις αυτό τον σπουδαίο τίτλο;

«Πραγματικά αυτά που έχω ζήσει από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και μετά είναι μοναδικά. Πολύ έντονα συναισθήματα που θα μείνουν χαραγμένα στη ζωή μου για πάντα. Είναι καταπληκτικό συναίσθημα να ανήκω και εγώ επιτέλους στους καλύτερους αθλητές παγκοσμίως στο άθλημα που τόσο αγαπώ»

ΕΡ: Στην πρώτη σου συμμετοχή σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα κατέκτησες μετάλλιο. Πως αισθάνθηκες όταν ανέβηκες στο βάθρο;

«Όταν ανέβηκα στο στο βάθρο αισθάνθηκα τόση περηφάνια. Τόσες ώρες σκληρής προπόνησης, τόσες θυσίες έπιασαν επιτέλους τόπο. Τα κατάφερα. Ένιωθα υπερήφανος που αντιπροσώπευσα επάξια την πατρίδα μου, την ομοσπονδία μου και την ομάδα μου τους Ολύμπιους Κατερίνης»

ΕΡ: Στον μικρό τελικό είχες μια σπουδαία εμφάνιση. Τι σε ψύχωσε τόσο πολύ να μπεις μέσα και να μην αφήσεις στον Ρώσο αντίπαλό σου κανένα περιθώριο;

«Πίστευα πως τώρα είναι η ευκαιρία μου να αποδείξω ότι τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς θα πιάσουν τόπο και δεν ήθελα να το χάσω με τίποτα αυτό το μετάλλιο. Εχω έρθει στο παρελθόν πέμπτος σε μεγάλη διοργάνωση και δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μπήκα αποφασισμένος και ήθελα μόνο ένα αποτέλεσμα»

ΕΡ: Επόμενος στόχος σου ποιος είναι;

«Επόμενος στόχος μου είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο ( στην άλλη μεγάλη μου αγάπη μαζί με την ελληνορωμαϊκή ) στην Ρουμανία, και οι Μεσογειακοί αγώνες παράκτιων αθλημάτων που θα γίνουν στην Κρήτη».

ΕΡ: Που θα ήθελες να αφιερώσεις το μετάλλιο σου;

«Θα ήθελα να το αφιερώσω πρώτα σε έναν άνθρωπο που με πίστεψε περισσότερο, ξέρει αυτός ποιος είναι, επίσης στους προπονητές μου, τους συναθλητές μου που με βοήθησαν στην προετοιμασία μου κάθε πρωί και απόγευμα καθημερινά, τους χορηγούς μου, την οικογένεια μου και φυσικά την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης η οποία πίστεψε σε εμένα και με βοήθησε να συμμετέχω σε μια σειρά από αγώνες μέχρι να έρθει το πολυπόθητο αυτό μετάλλιο»

 

Πηγή : ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.