ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μουντιάλ: Σαουδική Αραβία για το 2034... χωρίς Ελλάδα!
Μουντιάλ: Σαουδική Αραβία για το 2034… χωρίς Ελλάδα!
(Φώτο : gazzetta.gr)
01 Σεπ
0
Σχόλια

Μουντιάλ: Σαουδική Αραβία για το 2034… χωρίς Ελλάδα!

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα των Times, στόχος της Σαουδικής Αραβίας είναι να… κάνει στην άκρη Ελλάδα και Αίγυπτο και να φιλοξενήσει μόνη της το Μουντιάλ του 2034.

Αφού προσέλκυσε μια σειρά από… λαμπερούς ποδοσφαιρικούς αστέρες, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Νεϊμάρ ή ο Μπενζεμά, αφού τους έκανε να παίξουν στο δικό της πρωτάθλημα, η Σαουδική Αραβία βάζει πλώρη για νέους ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους!

Το ενδιαφέρον της για τη φιλοξενία ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν γνωστό, με την Ελλάδα και την Αίγυπτο μάλιστα να βρίσκονται στο κάδρο της συνδιοργάνωσης για το τουρνουά του 2030.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα των Times, η χώρα της Μέσης Ανατολής πλέον σκοπεύει να… παίξει μπάλα μόνη της και να φιλοξενήσει τη διοργάνωση του 2034, χωρίς τη χώρα μας και την Αίγυπτο!

Υπενθυμίζουμε πως ήδη έχει κερδίσει τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το 2024, κι αυτό ίσως αποτελέσει ένα σημαντικό «τεστ».

Αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες για το Μουντιάλ του 2030 ισορροπούν ανάμεσα σε συνδιοργάνωση από Πορτογαλία – Ισπανία – Μαρόκο και Αργεντινή – Ουρογουάη – Χιλή – Παραγουάη.

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.