ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τεντόγλου: Πρωτιά με buzzer beater και στo Diamond League της Ζυρίχης!
Τεντόγλου: Πρωτιά με buzzer beater και στo Diamond League της Ζυρίχης!
(Φωτο: gazzetta.gr)
01 Σεπ
0
Σχόλια

Τεντόγλου: Πρωτιά με buzzer beater και στo Diamond League της Ζυρίχης!

Η συνήθεια που γίνεται λατρεία για τον Μίλτο Τεντόγλου, όπως πριν από λίγες ημέρες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, έτσι και στο Diamond League της Ζυρίχης, «χτύπησε» στο 6ο άλμα και με 8.20μ. πήρε την πρώτη θέση στο περίφημο μίτινγκ της ελβετικής πόλης.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, νικώντας για δεύτερη φορά στην καριέρα του στη Ζυρίχη, μετά το περσινή χρονιά με 8.42μ.

Τώρα ο Μίλτος Τεντόγλου δεν έφθασε τόσο μακριά, όμως και πάλι έδειξε χαρακτήρα πρωταθλητή. Μετά το 5ο άλμα βρισκόταν στην 3η θέση, όμως όμορφα και απλά στην τελευταία προσπάθεια ανέβηκε στα 8.20μ. εξασφαλίζοντας με άνεση την πρώτη θέση.

Ο Τεντόγλου άρχισε τον αγώνα του με 7.95μ., στο 2ο άλμα ανέβηκε στα 8.04μ. παίρνοντας την πρωτοπορία, συνέχισε με 7.96μ. στο 3ο άλμα, ενώ άφησε την 4η προσπάθεια.

Στο 4ο άλμα του ο Τζαμαϊκός, Τάτζαϊ Γκέιλ προσπέρασε τον Ελληνα άλτη στην 1η θέση με άλμα στα 8.07μ. Ο Τεντόγλου επιχείρησε το 5ο άλμα του στα 8.00μ., ενώ αμέσως μετά ο Τζάριον Λόουσον με 8.05μ. πέρασε στη 2η θέση.

Όμως στην τελευταία προσπάθεια ο Τεντόγλου πήγε στα 8.20μ., αφήνοντας στη 2η θέση τον Γκέιλ (8.07μ.) και στην 3η τον Λόουσον (8.05μ.). Ακολούθησαν οι: Ράντεκ Γιούτσκα (Τσεχία) 8.04μ., Μουραλί Σρισάνκαρ (Ινδία) 7.99μ και Σίμον Εχάμερ (Ελβετία) 7.97μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.