ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο πανηγυρισμός του Γαλανόπουλου στο Ζάγκρεμπ για τον Μιχάλη έγινε γκράφιτι
Ο πανηγυρισμός του Γαλανόπουλου στο Ζάγκρεμπ για τον Μιχάλη έγινε γκράφιτι
(Φώτο : sportal.gr)
31 Αυγ
0
Σχόλια

Ο πανηγυρισμός του Γαλανόπουλου στο Ζάγκρεμπ για τον Μιχάλη έγινε γκράφιτι

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είχε συγκινήσει τους πάντες με τον τρόπο με τον οποίο είχε πανηγυρίσει το γκολ απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κροατία λίγες μέρες μετά τα επεισόδια που έλαβαν χωρα στην Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη

Ο Έλληνας άσος θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε στην Νέα Φιλαδέλφεια ύψωσε το μαύρο περιβραχιόνιο μπρoστά στην εξέδρα των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ήταν στο 90′ λεπτό της αναμέτρησης του αγώνα με την Ζάγκρεμπ όταν ο Γαλανόπουλος σκόραρε και έκανε το 1-2 για την ομάδα του, ένα γκολ το οποίο πανηγύρισε σηκώνοντας το μαύρο περιβραχιόνιο μπροστά από την εξέδρα των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Με αυτόν τρόπο ο Έλληνας διεθνής θέλησε να τιμήσει την μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε το βράδυ της εβδόμης Αυγούστου ύστερα από επεισόδεια που έλαβαν χώρα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Η κίνηση αυτή του Έλληνα διεθνή αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για δύο φίλους από την Καλλονή της Λέσβου οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν γκράφιτι το πανηγυρισμό αυτό του Γαλανόπουλου ωστόσο προχώρησαν σε μία αλλαγή. Στο σχέδιο τους ο Γαλανόπουλος δεν κρατά το μαύρο περιβραχιόνιο αλλά μία σκισμένη ναζιστική σημαία και δίπλα υπάρχει η φράση «για τον Μιχάλη».

 

Πηγή : sportal.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.