ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μιχάλης Κατσούρης: Νέες καθηλωτικές μαρτυρίες για τη στυγερή δολοφονία – «Μαχαιρώθηκε μπροστά μας»
Μιχάλης Κατσούρης: Νέες καθηλωτικές μαρτυρίες για τη στυγερή δολοφονία – «Μαχαιρώθηκε μπροστά μας»
(Φώτο : newsit.gr)
30 Αυγ
0
Σχόλια

Μιχάλης Κατσούρης: Νέες καθηλωτικές μαρτυρίες για τη στυγερή δολοφονία – «Μαχαιρώθηκε μπροστά μας»

Μπροστά σε ένα παγκάκι, σε ένα σημείο «τυφλό» από κάμερες, οι αδίστακτοι χούλιγκαν χτυπούν τον Μιχάλη Κατσούρη. Είναι αργά το βράδυ της Δευτέρας, 7 Αυγούστου και ο 29χρονος φίλος της ΑΕΚ δολοφονείται μπροστά από το γήπεδο της ομάδας του, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μιχάλης Κατσούρης, ο αδικοχαμένος φίλος της ΑΕΚ, καταφέρνει να κάνει κάποια βήματα, με τις κηλίδες από το αίμα του να διακρίνονται ακόμα και 22 μέρες μετά στη Νέα Φιλαδέλφεια στα σημεία που έτρεξε για να απομακρυνθεί από τους δολοφόνους χούλιγκαν.

Τους ανθρώπους του 29χρονου Μιχάλη πνίγουν μία σειρά από βασανιστικά ερωτήματα. Τίποτα, όμως και κανείς δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους.

Μιχάλης Κατσούρης: «Ο Μιχάλης μαχαιρώθηκε μπροστά μας»

Μέσα από τις μαρτυρίες δύο νεαρών στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι οποίοι τη ματωμένη νύχτα της 7ης Αυγούστου ήταν κοντά στον 29χρονο Μιχάλη και σώθηκαν από καθαρή τύχη, η εκπομπή του MEGA επιχειρεί να συνθέσει το παζλ του εγκλήματος, έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

«Ήμουν δίπλα του, είδα ότι είχε χτυπηθεί», δήλωσε ο Γιώργος, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του Μιχάλη Κατσούρη.

«Μας πήρανε στο κυνήγι, ήταν μία νύχτα χάους», λέει ο Γιάννης, επίσης, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος άτυχου 29χρονου.

Οι δύο νεαροί ξέρουν πως θα μπορούσαν να είχαν δεχτεί εκείνοι το μοιραίο χτύπημα. Ήταν πολύ κοντά στον Μιχάλη και είδαν με τα μάτια τους τη φονική επίθεση!

«Εμείς φθάσαμε μέχρι το τρίτο παγκάκι και εκεί έγινε η συμπλοκή σώμα με σώμα», είπε ο Γιώργος.

«Ο Μιχάλης σίγουρα εκεί δέχθηκε το τραύμα», ανέφερε και ο Γιάννης.

Οι χούλιγκαν έχουν φτάσει απροειδοποίητα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποφασισμένοι να κάνουν κακό. Αιφνιδιάζουν τους πάντες στο σημείο και αρχίζουν να χτυπούν αδιάκριτα.

«Το παιδί είχε χάσει πολύ αίμα από την αρχή», θυμάται ο Γιώργος.

Μιχάλης Κατσούρης: «Σε κάθε βήμα που κάνει, το αίμα στο σώμα του λιγοστεύει»

Είναι λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας, 7 Αυγούστου. Όπως λένε στο Live News οι δύο φίλοι και αυτόπτες μάρτυρες, ο 29χρονος μαχαιρώνεται και αρχίζει να τρέχει προς το γεφυράκι και το περίπτερο, λίγα μέτρα παρακάτω από το σημείο που τον μαχαίρωσαν.

Ο Μιχάλης τρέχει αιμόφυρτος και περνάει μπροστά από τις καφετέριες. Είναι αιμόφυρτος και άοπλος, αλλά τα άγρια κι άνανδρα χτυπήματα συνεχίζονται!

Σε κάθε βήμα που κάνει, το αίμα στο σώμα του λιγοστεύει. Μπροστά από ένα γκράφιτι, ο Μιχάλης Κατσούρης, εξαντλημένος, βγάζει το κράνος μηχανής και προχωράει προς το γεφυράκι.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά φτάνει στο περίπτερο, όπου οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν.

Είκοσι δύο μέρες μετά τη στυγερή δολοφονία, οι έρευνες για το έγκλημα συνεχίζονται με συγγενείς και φίλους του Μιχάλη να περιμένουν να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν παραδειγματικά εκείνοι που του στέρησαν τη ζωή.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

Πηγή : newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.