ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Χάλκινος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης υποταγής ο Νίκος Πολύδωρος
Χάλκινος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης υποταγής ο Νίκος Πολύδωρος
(Φώτο : thecaller.gr)
26 Αυγ
0
Σχόλια

Χάλκινος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης υποταγής ο Νίκος Πολύδωρος

Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης υποταγής Ανδρών κατέκτησε ο Νίκος Πολύδωρος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στα 77κ. της κατηγορίας Gi και πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση ανεβαίνοντας για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο βάθρο.

Στην απαιτητική κατηγορία των 77κ. ο Νίκος Πολύδωρος ξεκίνησε από τη φάση των «16» όπου επιβλήθηκε του Γερμανού Χεσε με 5-0.

Στα προημιτελικά ο Ελληνας πρωταθλητής πάλεψε με τον Ρουμάνο Σεμπαν και μετά από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με 9-2.

Στα ημιτελικά ο Νίκος Πολύδωρος αντιμετώπισε τον Μανζό από την Γαλλία και ηττήθηκε με 5-2 και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο πάλεψε με τον Ισραηλινό Παπέρνι και επικράτησε με 5-2 κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στα 100κ. της κατηγορίας Gi ο Ηλίας Μπούκης έφτασε μία ανάσα από τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, αλλά στα ρεπεσάζ ηττήθηκε από τον Λι (Κιριγστάν).

Τέλος ο Γιάννης Καργιωτάκης απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί είναι ο καλύτερος αθλητής διαχρονικά στην Πάλη υποταγής. Σε ακόμα μία διοργάνωση ήταν αξιόμαχος κι έφτασε μία ανάσα από ακόμα ένα μετάλλιο. Στα 130κ. ηττήθηκε στον μικρό τελικό από τον Αμερικανό Χάνσεν και δεν μπόρεσε να ανέβει στο βάθρο.

 

Πηγή : thecaller.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.