ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γκούσιν: «Έχει καεί η μισή Ελλάδα, να κλάψω εγώ για τα 1,89μ;»
Γκούσιν: «Έχει καεί η μισή Ελλάδα, να κλάψω εγώ για τα 1,89μ;»
(Φωτο: gazzetta.gr)
25 Αυγ
0
Σχόλια

Γκούσιν: «Έχει καεί η μισή Ελλάδα, να κλάψω εγώ για τα 1,89μ;»

Η Τατιάνα Γκούσιν έχασε την πρόκριση στον τελικό του ύψους γυναικών, καθώς πέρασε με την τρίτη προπάθεια το 1.89μ. ενώ αν το είχε περάσει με την πρώτη ή τη δεύτερη θα περνούσε.

Έτσι, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που φιλοξενείται στη Βουδαπέστη και μιλώντας στο Gazzetta εξήγησε πως στο 1.92μ. δεν βγήκε το… σκυλί από μέσα της για να το υπερβεί:

«Είμαι έτσι τώρα γιατί ήξερα πως το 1.89μ. με την πρώτη προσπάθεια, θα έδινε πρόκριση. Και την έδωσε, και με δεύτερες προσπάθειες πέρασαν. Και έκανα λάθος εγώ. Δεν μου βγήκε το σκυλί που βγαίνει κάθε φορά, ενώ νόμιζα πως προσπαθώ δεν προσπαθούσα αρκετά μάλλον.

Έκανα αυτό που είχε κάνει και πέρυσι, ίδιο πράγμα. Χαίρομαι που είμαι εδώ αλλά… με έχω ονομάσει πια «σταθερή μετριότητα».

Η ίδια, μιλώντας στην ΕΡΤ, εξήγησε πως θα ήταν χαζό αν στεναχωριόταν που υπερέβη το 1.89μ. ενώ η Ελλάδα καίγεται για ακόμη μία φορά.

 

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.