ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μητέρα Μιχάλη Κατσούρη στο Live News: «Κοιτούσα στην εξέδρα και τον έβλεπα ζωντανό»
Μητέρα Μιχάλη Κατσούρη στο Live News: «Κοιτούσα στην εξέδρα και τον έβλεπα ζωντανό»
(Φώτο : newsit.gr)
25 Αυγ
0
Σχόλια

Μητέρα Μιχάλη Κατσούρη στο Live News: «Κοιτούσα στην εξέδρα και τον έβλεπα ζωντανό»

Ο Μιχάλης Κατσούρης έχει βυθίσει στο πένθος την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως την οικογένειά του, με τη μητέρα του να κάνει μία σπαρακτική εξομολόγηση στο Live News του Mega.

Η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη βρέθηκε στο γήπεδο για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αποκάλυψε τα συναισθήματά της στην εξέδρα της OPAP Arena.

«Όταν άκουσα να φωνάζουν το «Μιχάλη ζεις» τρελάθηκα για το παιδί μου. Πως το λατρεύουν», είπε η μητέρα του Κατσούρη και πρόσθεσε: «Κοίταγα πάνω και τον έβλεπα ζωντανό. Γιαυτό πήγα. Για να τον βλέπω εκεί που του άρεσε. Χειροκρότησα για το παιδί μου όταν μπήκε το γκολ».

Ο ίδιος ο δολοφονημένος οπαδός της Ένωσης είχε άλλωστε μεγάλη αγάπη για το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Α ρε μάνα! Να ήξερες τι γήπεδο είναι. Θα σε πάω μάνα να το δεις μου έλεγε», ανέφερε η μητέρα του Κατσούρη.

“Κάθε φορά, πριν πάει στο γήπεδο του έλεγα “Μιχάλη πρόσεχε φοβάμαι” κι εκείνος απαντούσε “Μη φοβάσαι για μένα ρε μάνα”, τόνισε επίσης, ενώ αποκάλυψε ότι “πάγωσε” η καρδιά της όταν έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού της και αναρωτήθηκε για το δολοφόνο του: “Πως κοιμάται; Με τη συνείδηση κοιμάται που σκότωσε το παιδί μου”.

Τέλος, για τη δολοφονία είπε: «Εκείνη την ημέρα το παιδί μου ήρθε από τη δουλειά, έφαγε, ξάπλωσε και πήγε για έναν καφέ. Γιατί πήγαινε με τους φίλους του. Ήταν 19:30 όταν έφυγε και μετά δεν τον ξαναείδα».

Το εικονοστάσι στο σπίτι του Μηχάλη Κατσούρη

Το ρεπορτάζ έδειξε στη συνέχεια και το εικονοστάσι που είχε στο σπίτι τους ο Κατσούρης και η μητέρα του μίλησε για την εκκλησία που επισκεφθόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Εδώ έκανε τον σταυρό του. Προσκύναγε. Γιατί έχω χάσει τη μάνα μου χρόνια τώρα και τώρα να βάλω το παιδί εδώ μέσα. Πήγα εδώ στην Αγία Τριάδα δίπλα στο περίπτερο εκεί στη Φιλαδέλφεια και μου είπε «δεν ξέρετε τι παιδί είχατε. Δεν ξέρατε. Θα πέρναγε να ανάψει το κερί, μιλάγαμε. Άφηνε κάτι για την εκκλησία και μετά θα πήγαινε στο γήπεδο…Δεν ξέρετε τίποτα».

Και κατέληξε: «Να τον προστατεύει ο Θεούλης και να γελάει… Να γελάς Μιχάλη αυτό θέλω να γελάς…».

 

Πηγή : newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.